Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra na PL

Baggios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, mam parę pytań?

1. Na jakim serwerze zacząć grać?

2. Co mogę kupić z IS za 40zł(w styczniu) i sprzedać to w grzę, prosiłbym jeszcze o wartość tego przedmiotu?

3.Kim grać Sura BM, czy ninja Dagger( U ninji co trzeba żeby się dobrze expiło, robić boja?)?

4. Jak stoi eq dla BM/Dagger i ku, na danym serwerze?

@Edit

Zastanawiam się jeszcze nad mentalem i WP lub szaman smok(ale nie wiem czy exp solo da rade)

Opublikowano

2. Co mogę kupić z IS za 40zł(w styczniu) i sprzedać to w grzę, prosiłbym jeszcze o wartość tego przedmiotu?

3.Kim grać Sura BM, czy ninja Dagger( U ninji co trzeba żeby się dobrze expiło, robić boja?)?

1. Najlepiej na Solarze.

3. Wolałbym ninję daggera, najlepiej dobry jelonek z 35% srednie, poli P i do V2 na marmurkach.

skpUo.png

Opublikowano

@Edit

Zastanawiam się jeszcze nad mentalem i WP lub szaman smok(ale nie wiem czy exp solo da rade)

1. S26

2. Kupon SM.

3. Dagger. W v2 na poli cisnie :).

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

1. Na jakim serwerze zacząć grać? S1 albo s26

2. Co mogę kupić z IS za 40zł(w styczniu) i sprzedać to w grzę, prosiłbym jeszcze o wartość tego przedmiotu? Najlepiej kupić pd i na nim expić ^^

3.Kim grać Sura BM, czy ninja Dagger( U ninji co trzeba żeby się dobrze expiło, robić boja?)? Dagger dobry jelonek i od 30 na poli do v2 (moim zdaniem boj nie potrzebny)

4. Jak stoi eq dla BM/Dagger i ku, na danym serwerze? Kozy 9+ sr 15 (50 kk na s1) zasadzka (max 1kk) wirek (500k) szybki(500k)trutka(500k)

Liczę na lajk ;p

Opublikowano

1. Na jakim serwerze zacząć grać? - Z tego co się orientuję to s26 najlepszy :>

2. Co mogę kupić z IS za 40zł(w styczniu) i sprzedać to w grzę, prosiłbym jeszcze o wartość tego przedmiotu? - Najlepiej nie wydawaj kasy na is bo nie warto jeszcze do tego w takiej małej sumie, prawie nic nie kupisz

3.Kim grać Sura BM, czy ninja Dagger( U ninji co trzeba żeby się dobrze expiło, robić boja?)? Sura BM lub WP

4. Jak stoi eq dla BM/Dagger i ku, na danym serwerze? KU dla wp raczej jest tańsze, itemy jak to itemy troszkę drogie ^^

Opublikowano

1. S26

2. Najlepiej to yangi na allegro by szybciej eq zrobic

3. Jeden kit, tego i tego da rade wyexpic na poli jednak dagger lepszy na pvp bo mniej ludzi ma abs na sztylce niz na magie + miecze, logiczne. Nie rób boja. zrob sobie dagera 25-30 lvl stan na tym lv i zrob poli g1-P :)

4. Na s26 zasadzka po 100-200k, wirek 80-150k, szybki do 100k chmurka za 30-50k kupisz.. na BM - sferka 150-200k ochronka 100k, duszek 50-100k mniej wiecej

Metin2PL:

1. S9 Agronas: Xianger 54lvl OFF Body
  2. S14 Kirian: JestEmN00bEm 42lvl OFF Menthal

Zbieram --

Bywalec
Opublikowano

1. Na jakim serwerze zacząć grać? - S26

2. Co mogę kupić z IS za 40zł(w styczniu) i sprzedać to w grzę, prosiłbym jeszcze o wartość tego przedmiotu? - Najlepiej kup PD lub inny ulepszacz do exp'a.

3.Kim grać Sura BM, czy ninja Dagger( U ninji co trzeba żeby się dobrze expiło, robić boja?)? - Sura BM i rób Konia Bojowego.

4. Jak stoi eq dla BM/Dagger i ku, na danym serwerze? - KU jest tanie.

Opublikowano

1. Na jakim serwerze zacząć grać? 26

2. Co mogę kupić z IS za 40zł(w styczniu) i sprzedać to w grzę, prosiłbym jeszcze o wartość tego przedmiotu?Nic niestety ;/ , najlepiej kup przepustki , albo coś do expa lub 2x drop .

3.Kim grać Sura BM, czy ninja Dagger( U ninji co trzeba żeby się dobrze expiło, robić boja?)?Sura BM co ciężka postać , którą sie expi i nie polecam jej , a za to z ninjy expisz z buta i musisz mieć itemy do hp

4. Jak stoi eq dla BM/Dagger i ku, na danym serwerze? BM/Dagger , te wszystkie ku nie przekraczają kwoty 1kk

@Edit

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...