Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] assasini atakuja

SZOKAM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podałem bronie o recoilu +/- 3 %

I panowie ogarnąć flame bo % się posypią

Edit.

Nawet pofatygowałem się do CA wiki żeby zobaczyć bronie o takim samym recoilu co CQB:

KH2002

M417 CQB

G3

ACR Sandfire

M416

SG 550

SG 556

Pba ty ogarnij te swoje porady i to wszystko ale wszyscy wiemy jak ty grasz że jesteś ciotą i że kupujesz tylko nx i myślisz że jesteś fajny jebie mnie ten % a ty lepiej kurwa zamknij ryj bo jak czytam te twoje posty to mi się śmiać chce.

Opublikowano

@up Panu już podziękujemy.

@2up jest dużo broni mające mniejszy rozrzut niż m416 CQB. Ta broń jest tylko 'obrzucona gnojem". Np.

SG556 camo ma dużo mniejszy rozrzut.

SG556 mark 2 podobnie

M4A1 full costumize ma taki sam a ludzie nie "obrzucają gnojem"

M6A2-STR full costumize też nie ma aż takiego recoilu a ludzie też nie "obrzucają gnojem"

M417 full costumize

M6A2 full costumize

Jest dużo broni. A i tak ludzie mają przekonanie, że tylko m416 CQB jest no skill itd. Wam chyba przeszkadza to, że ktoś ma więcej pieniędzy od was i go stać po prostu. Ale to już musicie mieć pretensje do państwa lub do samego siebie w przypadku lenistwa.

Opublikowano

Pba ty ogarnij te swoje porady i to wszystko ale wszyscy wiemy jak ty grasz że jesteś ciotą i że kupujesz tylko nx i myślisz że jesteś fajny jebie mnie ten % a ty lepiej kurwa zamknij ryj bo jak czytam te twoje posty to mi się śmiać chce.

Jesteś jakiś inny minecraftowy łbie jak pba dużo gra na tych broniach to chyba wie nie?! a jak tobie żal dupę ściska ze cie nie stać to twój problem dobrze się gra brońmi

mi które wymienił

Adam0855.png
Opublikowano

Jesteś jakiś inny minecraftowy łbie jak pba dużo gra na tych broniach to chyba wie nie?! a jak tobie żal dupę ściska ze cie nie stać to twój problem dobrze się gra brońmi

mi które wymienił

NIKT nie twierdzi,że źle się gra.Karabinki,który wymienił są dobre i popularne.Chodzi o to,że najmniej ,,recoilowa'' broń w CA ( oczywiście chodzi mi o NX standard ).A te tzwn. ,,Punkty recoilu'' jak to Pba wymienił tak naprawdę gówno mówią o broni :)

Nie jeden karabinek ma bardzo słabe statystyki a robi totalny wymiot :)

boyka.jpg

Bywalec
Opublikowano

Dobra zamykam.

Za dużo flame i spamu.

To temat o assasynach -.-

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...