Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] assasini atakuja

SZOKAM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale po co marnowac np 25k nx no rozumiem na koncie z duzym lv ale na takim malym choc oni pewnie maja jeszcze jedno konto napewno 2lt+

Opublikowano

Ja też sprzedałem Mleczoka kumplowi i mi mówił że był w jakimś zagranicznym clanie to ponad połowa ludzi kupiła speca na perma...

Za niedługo nie będzie zabawy na elimkach tylko same specuchy i turrety będą latać! A co dopiero będzie na cw -.-

2096247301.png

Bywalec
Opublikowano

Dlatego cw gra się no backpack :3

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

I dlatego na kazdych elimkach potrzebny bedzie teraz elite zeby kicki lecialy za spece ;)

Dotad az sie ich wytepi i beda zalowac ze kupili speca na perma xD

Bywalec
Opublikowano

@UP.

OMG. Po to są te itemy żeby je używać @_@

A poza tym takie coś jest karane perm banem

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

@UP.

OMG. Po to są te itemy żeby je używać @_@

A poza tym takie coś jest karane perm banem

Nie dostaniesz bana jeśli zrobisz rooma z nazwą : Spec=kick

boyka.jpg

Bywalec
Opublikowano

Przesądy. Za to też banują.

Sam widziałem nawet gdzieś takiego kolesia na dishonored list

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

Ja zawsze robie rooma z nazwa NO SPEC i jak tylko jakis wejdzie to nawet sie nie czaje. Najpierw pisze SPEC LEAVE czekam kilka sekund jak nie wyjdzie to KICK;)

Mam juz 4 reporty za abusowanie od kilku miesiecy i jeszcze bana nie dostalem. Mozliwe ze kiedys dostane ale co tam to tylko gra. A gra sie dla przyjemnosci dostane bana zaloze drugie konto i bede mial na to wyjebane. Wazne zeby sie dobrze bawic a nie wkurzac sie bo do rooma wchodzi ci spec lub CQB skiller.

Pozdro ;)

Opublikowano

Ja zawsze robie rooma z nazwa NO SPEC i jak tylko jakis wejdzie to nawet sie nie czaje. Najpierw pisze SPEC LEAVE czekam kilka sekund jak nie wyjdzie to KICK;)

Mam juz 4 reporty za abusowanie od kilku miesiecy i jeszcze bana nie dostalem. Mozliwe ze kiedys dostane ale co tam to tylko gra. A gra sie dla przyjemnosci dostane bana zaloze drugie konto i bede mial na to wyjebane. Wazne zeby sie dobrze bawic a nie wkurzac sie bo do rooma wchodzi ci spec lub CQB skiller.

Pozdro ;)

Racja

51658ffda46f2.jpg

Hacker -,^'

Opublikowano

Jak ktoś sobie nie potrafi poradzić ze specem albo CQB skiller to znaczy że wgl nie macie skilla i nie powinniście w tą grę grać :).

Opublikowano

@up Do CA nie potrzebny jest skill celowania tylko tzw skakania .

Bo kupujesz smg/ar i full auto i skaczesz i typo cie trafić nie może i wygrywasz proste..

lucyfergif.gif

Opublikowano

@2UP Ahhh znowu ty i te twoje filozofie...... po prostu trafiaja do kazdego tak jak do cb to ze jestes zalosny

Btw zgadzam sie z FireShield'em w tej grze musisz duzo skakac zeby nie dac sie zabic ;)

Opublikowano

Jak ktoś sobie nie potrafi poradzić ze specem albo CQB skiller to znaczy że wgl nie macie skilla i nie powinniście w tą grę grać :).

Wybacz,ale ciężko sobie poradzić z Viperem,który ma 2x mniejsze ciało od mojego,campi z turretem w aidach i strzela we mnie full auto z no-recoil przez całą mapę ( mam na myśli CQB,jakbyś nie zrozumiał )

wgl nie macie skilla

Po 1.Ty masz max 15 lat,a CA jest ( chyba ) od 16,więc idź lepiej rób lekcje.A przepraszam...przerwę świąteczną dzieci mają...

Po 2.Jeśli twierdzisz,że nie mam skilla to zagrajmy 1vs1 i się przekonajmy.

boyka.jpg

Opublikowano

@Up Wielce na CQB marudzisz, że niby ma mały recoil. Chłopie tyś chyba inną bronią nie grał. Niektóre mają dużo mniejszy recoil i ludzie jej nie hejcą, też są tzw. no skill bronie -,-

Teraz mam taką właśnie broń. Teraz mi sie już nie chce pisać ale jutro dam edita broni co ma mniejszy recoil od CQB.

Opublikowano

@Up Wielce na CQB marudzisz, że niby ma mały recoil. Chłopie tyś chyba inną bronią nie grał. Niektóre mają dużo mniejszy recoil i ludzie jej nie hejcą, też są tzw. no skill bronie -,-

Teraz mam taką właśnie broń. Teraz mi sie już nie chce pisać ale jutro dam edita broni co ma mniejszy recoil od CQB.

Wskaż takową broń ( nie będącą Epic,bądź NX rare )

boyka.jpg

Bywalec
Opublikowano

Wskaż takową broń ( nie będącą Epic,bądź NX rare )

Emm.

Carbon 15

CZ805

M416N

SCAR-L Transpear

MK14 Mod 0

M4A1 + full custom

CZ Scorpion Evo 3 A1

K2

Famas G2

Wystarczy ?

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

Emm.

Carbon 15

CZ805

M416N

SCAR-L Transpear

MK14 Mod 0

M4A1 + full custom

CZ Scorpion Evo 3 A1

K2

Famas G2

Wystarczy ?

Japierdole...Ty i te Twoje niestworzone mądrości.Według Ciebie :Cz Evo: bądź :Tripspear: mają mniejszego recoila od CQB?

I dont wanna live on this planet anymore!

boyka.jpg

Opublikowano

Sm0k69 co do ciebie i twojej wypowiedzi do mnie. Gówno o mnie wiesz gburze i nie wiesz ile mam lat pajacu i jeżeli ci przeszkadzają tak spece i m416cqb to odpocznij od gry bo to nie dla takich ludzi jak ty.

Bywalec
Opublikowano

Japierdole...Ty i te Twoje niestworzone mądrości.Według Ciebie :Cz Evo: bądź :Tripspear: mają mniejszego recoila od CQB?

I dont wanna live on this planet anymore!

Podałem bronie o recoilu +/- 3 %

I panowie ogarnąć flame bo % się posypią

Edit.

Nawet pofatygowałem się do CA wiki żeby zobaczyć bronie o takim samym recoilu co CQB:

KH2002

M417 CQB

G3

ACR Sandfire

M416

SG 550

SG 556

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

Podałem bronie o recoilu +/- 3 %

I panowie ogarnąć flame bo % się posypią

Edit.

Nawet pofatygowałem się do CA wiki żeby zobaczyć bronie o takim samym recoilu co CQB:

KH2002

M417 CQB

G3

ACR Sandfire

M416

SG 550

SG 556

Ale typek powiedział "Niektóre mają dużo mniejszy recoil" ... powodzenia w szukaniu ;)

2096247301.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...