Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sprzedaje dany mieszkaniec wioski.

xxBoBxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

Dziś przedstawię co ma nam do zaoferowania dany mieszkaniec wioski w Minecraft. Mieszkańców wioski jest 5 i możemy z nimi wszystkimi handlować (nie licząc dzieci)

Ale najpierw zapoznajmy się z historią obrazów:

historiah.jpg

Pierwszym jest: Rolnik. Ma on cały strój brązowy i jest ich zawszę najwięcej w wiosce.

Sprzedaje on zwykle jedzenie.

rolniku.jpg

Drugim jest rzeźnik, ma on brązowe ubranie z białym fartuchem. Spotykany jest w miarę często. Sprzedaje zwykle jedzenie i skórzane zbroje.

rzeznik.jpg

Trzecim jest Kowal. Nosi on brązowe ubranie z czarnym fartuchem, jest spotykany w miarę rzadko. Najczęsciej w domu kowala w wiosce (z lawą na balkonie) Sprzedaje on najwięcej rzeczy o średniej wartości.

kowala.jpg

Czwartym handlowcem jest Bibliotekarz, sprzedaje on przedmioty o wyższej wartości. Nosi on całe białe ubranie i czarne buty.

biblioi.jpg

Ostatnim, piątym jest Kapłan. Jest on rzadko spotykany w wiosce i sprzedaje najdroższe przedmioty z wszystkich Mieszkańców wioski. Nosi on białe ubranie i fioletowy fartuch.

kaplan.jpg

Dota 2 > Lol

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

po sprawdzeniu tut'a gra mi się zawiesiła i ktoś ukradł mi premium, nie polecam tego użytkownika to chyba chacker -_-

JP7SYyZ.gif

Opublikowano

po sprawdzeniu tut'a gra mi się zawiesiła i ktoś ukradł mi premium, nie polecam tego użytkownika to chyba chacker -_-

Marny troll...

Co do tuta, to podaj źródło.

Opublikowano

Szczerzę ? Dla mnie żadna rewelacja -.- Widać ktoś się namęczył , zrobił obrazki dla minecraftwiki a później drugi je kopiuje dodaję małą część od siebie i przypisuje to dla siebie (nie było podane źródło) . Dobrze że nie zgapiłeś całej strony z wiki bo było by jeszcze gorzej. Ocena ? To nie nadaje się na tutka , jak ktoś poda mi chodź jeden (sensowny) powód dlaczego miałbym dać temu tutkowi "like'a" to dam mu 5 na profilu . Jak narazie jedyne co mogę zrobić to dać autorowi jedną gwiazdeczkę . Radzę mu następnym razem włożyć coś o serca do pracy a nie od minecraftwiki . <_<

Opublikowano

Szczerzę ? Dla mnie żadna rewelacja -.- Widać ktoś się namęczył , zrobił obrazki dla minecraftwiki a później drugi je kopiuje dodaję małą część od siebie i przypisuje to dla siebie (nie było podane źródło) . Dobrze że nie zgapiłeś całej strony z wiki bo było by jeszcze gorzej. Ocena ? To nie nadaje się na tutka , jak ktoś poda mi chodź jeden (sensowny) powód dlaczego miałbym dać temu tutkowi "like'a" to dam mu 5 na profilu . Jak narazie jedyne co mogę zrobić to dać autorowi jedną gwiazdeczkę . Radzę mu następnym razem włożyć coś o serca do pracy a nie od minecraftwiki . <_<

Źródłem jest minecraft wiki : )

Czytaj nastepnym razem wszystkie posty a nie przeczytasz temat i odpisujesz : )

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Ludzie... Czepiacie się. Nie każdy(np. ja) nie przegląda wszystkiego na minecraft wiki. Autor skopiował część tutka z wiki, ale dodał też coś od siebie. Co do tematu to like oczywiście :)

Napisałeś to tylko po to żeby nabić sobie posta? Gratuluję -.-

^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...