Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy założyciel może być w składzie

JBKrafo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm trochę nie rozumie tego pytania, ale spróbuję na nie odpowiedzieć.

Zapewne chodzi ci o to, czy założyciel klubu może grać w podstawowym składzie?

Odpowiedź brzmi - Tak

Opublikowano

Jeśli tak to jak?

Chodzi mi o to że założyłem klub z kolegą ( w sensie ja założyłem i kolege zaprosiłem) i on gra na ataku ja obronie i tworzymy skład w teamie. I tu jest tak ja jego daje na atak ale nie wyświetla mojej koszulki żebym mógł się ,,dodać" do składu na bramke (jestem bramkarzem). Dlatego jak to zrobić

Edit:

Pisze że jestem w składzie ale jak wejde w zakładke skład to nie wyświetla mnie a w sile obrony i potencjale klubowym nie sumuje mojej siły

Opublikowano

Witaj, nie masz o co się martwić, ponieważ FT nigdy nie zalicza potencjału bramkarza do którejś formacji, dlatego Ci się nic nie pokazuje. Potencjał ten widoczny jest w zakładce KLUB i każdy widzi prawidłową liczbę tam patrząc. Jeszcze raz, nie masz się o co martwić, bo bramkarza nie dodaje do żadnej formacji :)

Pozdrawiam, luki7021

http://dogry.pl/r/luki783

Zajrzyj, nie pożałujesz ;)

Opublikowano

A więc o to ci chodziło :)

To normalne , musiała by być osobna rubryka dla bramkarza/y , ale po co ,. skoro jest jeden bramkarz , to wiadomo ile wynosi ta formacja , oraz jaka jest jej średnia . ;)

Opublikowano

Dzięki, przeszedłem do A-LP więc i tak już mi to nie potrzebne ale będzie na przyszłość. Wielkie dzięki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...