Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Release] Autoskill V1.1

CabalPRO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elegancki program do grania na hackach niema moim zdaniem nic lepszego miłej zabawy

Pi3rÓg

MENU

F7 start auto skila

F8 to pausa auto skila

F9 to close

Skan: >>>

Download: >>>

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wbijasz do gry przez Bypass, włączasz CE i uruchamiasz skill hack. Następnie włączasz owy Autoskill i wbijasz do gry.

Podczas jakieś walki wciśnij F7- efekt Cię zadowoli. :)

(\__/)

(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your

(")_(") signature to help him gain world domination.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

a co to jest bypass wiecie nowy jestem ^^ (napiszcie taka instrukcje dla mnie bede wdzieczny)

http://www.mpcforum.pl/topic/83248-tut-wszystko-od-podstaw-dla-zielonychupdate/ po prostu przeczytaj 1 post

@topic

mozna zmieniac predkosc uzywania skilli? (chodzi o zwolnienie)

lub cos do uzywania skilli po okreslonym czasie (vs summon)

tasker oblal test *.*

leniviec.png

\\ n0 n00bz plx0r \\ p0wer gaming \\ gg: 3107912 \\ pomoglem..? to ucaluj swoja babcie w muszelke ;)

Opublikowano

Mi to nie chodzi skille ładują sie tak jak zawsze ??

Robie to tak włączam ten Rexignation i tam właczam dekaron.exe i daje f7 i nic tak samo sie ładajuą o co chodzi i jak to zrobić ???

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam!

Czy jest jeszcze do tego jakis bot/hack, zeby moja postac sama atakowala potwory?

Bo np. Gdy mam juz tego auto-skill to moja postac bije tylko tego ktorego jej zaznacze, a to ze jade na VAC Hack, jest duzo potworkow w okol mnie, a wiec jest bot ktory:

Sam zaznacza potworka (target), i gdy zabije tego, to klika nastepnego?

Jakis bot do Auto-Potions, ponieważ skrypty mi nie dzialają :(

Oraz pytanko poza tematem:

Co to jest skill hack?

Czy istnieje hack, żeby nie czekac na czary tylko caly czas z nich uderzac? (SPAMowac z czarow)?

Pozdrawiam :)

Pasjonat
Opublikowano

hmm raczej nie ten temat wybrałeś,

Witam!

Czy jest jeszcze do tego jakis bot/hack, zeby moja postac sama atakowala potwory?

Bo np. Gdy mam juz tego auto-skill to moja postac bije tylko tego ktorego jej zaznacze, a to ze jade na VAC Hack, jest duzo potworkow w okol mnie, a wiec jest bot ktory:

Sam zaznacza potworka (target), i gdy zabije tego, to klika nastepnego?

Jakis bot do Auto-Potions, ponieważ skrypty mi nie dzialają :(

przed update podawali, ale teraz zapewne nie działa i musiałbyś go ściągnąć z epvp, a jak już się pojawi bypass to zupdatować

Oraz pytanko poza tematem:

Co to jest skill hack?

Czy istnieje hack, żeby nie czekac na czary tylko caly czas z nich uderzac? (SPAMowac z czarow)?

skill hack właśnie umożliwia Ci spam skillami, jednak ma swoje ograniczenie bo np. po 5 krotnym użyciu skilla (bez przerwy), musisz odczekać chwilkę żeby znów móc go użyć te 5 razy

Opublikowano

Ale tu jest haczyk, ponieważ ja gram na Elite-Dekaron.com, więc nie wiadomo czy zubdatowali ;)

"przed update podawali, ale teraz zapewne nie działa i musiałbyś go ściągnąć z epvp, a jak już się pojawi bypass to zupdatować"

Mogłbyś mi to jakoś jaśniej wytłumaczyć? Bo na Elite-Dekaron nie muszę używać ByPass'a, ponieważ gdy włączam Cheat Engine normalny 2moons wywala z gry, a Elite-Dekaron nie. Więc jak podejrzewam pójdzie.

PS. Nie prosiłem o skrypty, ponieważ takowe mnie nie interesują (czyt. Nie działają mi).

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...