Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Podstawy GW2

4pr000only

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam grałem w wiele MMO WoW, Silkroad , Rift wszystkie gry rozumiem wiem co robić jak expić zbierać kase ale mam problem z GW2 ciężko się expi , questy nie wiem czemu zawsze mnie zabijają ogólnie nie ogarniam

Zbieram +

Opublikowano

Co jak co ale gw2 to chyba jedyna gra mmorpg w ktorej tak latwo sie expi

Poczytaj sobie troche poradnikow znajdz kolege do gry i bedzie ok

W tym dziale troche tego znajdziesz

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Może zaczniemy od tego ze nie potrafie szukać Grup itp. nie rozumiem Interfejsu i czy zawsze bd tylko te same skille ?

Zbieram +

Opublikowano

Jabysmy mieli ci wszystko wytlumaczyc to zajelo by to cala strone :P

Na youtube jest bardzo duzo polskich poradnikow czy przedstawien gry wiec mysle ze jak dobrze poszukasz to wszystkiego sie dowiesz.

Ale po paru godz gry sam powinienes wszystko ogarnac jezeli miales kiedys stycznosc z grami rpg

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Styczności miałem dużo w MMO RPG aktualnie znalazłem guild i sam próbuje ogarniać ale dalej jeśli chodzi o te traitsy czy skille to czy dodaje je według własnego uznania czy jest jakieś ograniczenia czy coś... i czy jak popełnię błąd to moge go szybko cofnąć ?

Zbieram +

Opublikowano

Za wykupienie nowego "levelu" traitsów możesz je jeszcze raz rozdać. Tak więc, tak można to łatwo cofnąć.

Guild Wars: Seranthon Akimaru Guild Wars 2: Ascalonian Assassin League of Legends PBE: Shinurike

34378.png

◊◊ METAL FAN ◊◊

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...