Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Wszystkiego, Co Potrzebne Do Zalozenia Wlasnego Prywatnego Serwa ;]

100Procent

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Prosze o linki do wszystkich programów itp. ktorych potrzeba do zalozenia wlasnego serwera. Jesli wszystko bedzie ladnie chodzilo dam 5x5.

niespamujemy.gif

Uzależniony od zmieniania telefonów xD

Opublikowano

Nie ten dział idz do działu tworzenie perywatnych serverów

@Edit Up sry on pierwszy

sry z błędy ortograficzne

ddduchihaitachiwallpape.jpg
Bywalec
Opublikowano

przecież wszystko co ci potrzebne jest w podpiętych w dziale tworzenie serverow prywatnych...

Opublikowano
Nie ten dział .

Mou przenieś proszę.

No nie! Do cholery, co to ma być? Co to za spam ewidentny! Uczysz moderatora co ma robić? To się nadaje na perma, do jednej cholery, weźcie się za tych dzieciaków polujących na każdego posta! Nie dostaniesz moderatora za to że pokażesz, że wiesz kiedy należy się kasacja tematu lub przeniesienie! Nie proś moda o move, bo on wie kiedy ma to zrobić (jezeli nie wiem, to ja dziękuję za takiego moderatora!) Żal dupę ściska jak patrzę na te wszystkie posty. Ten niżej, przepraszasz za to, że koleś up był wyżej, a za przyspamowałeś? Ogarnij się! Shies, odpowiedz mi, ten post wniósł coś do tematu? To już na pw, nie daje ci okazji do następnego posta +.

Opublikowano
No nie! Do cholery, co to ma być? Co to za spam ewidentny! Uczysz moderatora co ma robić? To się nadaje na perma, do jednej cholery, weźcie się za tych dzieciaków polujących na każdego posta! Nie dostaniesz moderatora za to że pokażesz, że wiesz kiedy należy się kasacja tematu lub przeniesienie! Nie proś moda o move, bo on wie kiedy ma to zrobić (jezeli nie wiem, to ja dziękuję za takiego moderatora!) Żal dupę ściska jak patrzę na te wszystkie posty. Ten niżej, przepraszasz za to, że koleś up był wyżej, a za przyspamowałeś? Ogarnij się! Shies, odpowiedz mi, ten post wniósł coś do tematu? To już na pw, nie daje ci okazji do następnego posta +.

Niestety masz rację i rozliczam już userów za takiego typu posty -,-

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...