Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] jak zrobić ZA DARMO dedyka 20 slotów bukkit!

CheatetPT78

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestes niesamowity, tak jak napisalem wyzej: YOU ARE GENIUS!

Hosting wydaje sie sympatyczny (serdecznie pozdrawiamy konkurencje ktora zdziera z ludzi pieniadze :)) i wiarygodny. Jutro wysylam maila i wreszcie bede mial swoj serwer kosmiczny!! :D

Twoj film dostal ode mnie lapke, subka, dodany zostal do playslity TO COS WIECEJ NIZ ULUBIONE- TO CZYSTA ZAJEBIOZA (www.youtube.com/umotex12 i na stronie glownej kanalu :)) a jak jutro wejde na duzy komputer (tera siedze na komorce) to dodam twoj kanal do rubryki "musisz je zobaczyc" :D

moze przesadzam ale podniecilem sie. Jak jeszcze podepne tam itemshopa to bede mial krystaliczny i czysciutki zysk!!

Piszę już od soboty napisałem na GG, Skype, E-mail. Ale cipy nie odpisują

Nawet teraz jest dostępny na skype ale huj nie odpisuje

po 1: trza napisac tak jak we wzorze na stronie glownej

po 2d nie nazywaj ich cipami bo DAJA TE SERWERY Z D A R M O , NIE MASZ PRAWA NIC OD NICH ZADAC, poza tym az 50 serwow oczekuje na instalke!

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

2up uzywassz wzoru? :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Święta są wolne dla każdego.

Mogą być na komputerze teraz, ale nie odpisywać bo są święta i dają sobie na ten okres z tym spokój.

Opublikowano

Hm a tu cos ciekawego z ich strony:

Strona w trakcie przenosin zapraszamy po 20:00 Z racji duzej ilosci zgloszen postanowilismy stworzyc warunki ktory kazdy musi spelnic by dostac darmowy serwer. Wszystkie informacje znajdziecie na nowej stronie darmowe-serwery.pl po godzinie 20. Aktywne Linki: Darmowe-Serwery.pl/panel/ Kontakt z nami jak zwykle poprzez email: [email protected]

Juz sie boje warunkow :<

Opublikowano

@up

Nie ma na co czekac! Cytat z fanpage- start strony przedluzony o kilka godzin z przyczyn technicznych..

Opublikowano

Albowiem napisane jest:

"Strona w trakcie przenosin zapraszamy po 12:00 25 grudnia .

Z racji duzej ilosci zgloszen postanowilismy stworzyc warunki ktory kazdy musi spelnic by dostac darmowy serwer.

Wszystkie informacje znajdziecie na nowej stronie darmowe-serwery.pl po godzinie 12:00 25 grudnia."

Troszkę sobie poczekamy :D

Opublikowano

up jest już strona i są warunki. Musisz miec 14 lat, znać podstawy FTP, wiedzieć na czym stoją ich maszyny (jakby co na linuxie :))..

Mam 13 lat i 10 miesięcy, myslicie ze jak im napiszę ze jestem ogarnięty, kulturalny itp. to mi dadza?

Opublikowano

to jedynie działa! mam za to serwer teamspeak i w każdej chwili mogę mieć z minecraft!

1356269146-U673085.png

Coming: Nieregulaminowa sygna. Max 200px.

Napiszę tylko jedno niech admin ogarnie innych modów tego forum ;)

REFRESH :D

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...