Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ford Mustang 302 '12 - Ultra Parts

Amito

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, posiadam Forda Mustanga 302 '12

Który typ części ultra będzie najlepszy dla tego auta?? (Speedsciens czy Attack Motorsport, czy Zero Tuning Mods, czy Transtek)

Proszę o przemyślane propozycje oraz opisanie dlaczego właśnie ten typ!

Dodatkowo następnie mam zamiar kupić Lamborghini Mulcielago Roadster i do niego też bym prosił o typ który powinienem wybrać

Opublikowano

Do napędy (silnik, turbo, przekładnia) Translek albo Zero Tuning Mods ale albo 3 z jednego albo 3 z drugiego. Do zawieszenia, hamulców i opon - Attact Motorsport.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

benq10r Mógłbyś konkretniej co do silnika, i przekładni? (Doładowanie wezme z zero tuning mods - tam najwiecej % daje do przyśpieszenia). Nwm czy bardziej brać pod prędkość czy przyśpieszenie. (Prowadzenie o wiele podniosą mi zawieszenie, hamulce i opony z attack motorsport)

Edit:// Hmm wpadłem na pomysł, skoro juz mam kilka części pod przyśpieszenie i prowadzenie, to: Czy dobrze by było wziąść silnik i przekładnie bardziej pod max predkosc?? (typ Speedsciens)??

Opublikowano

Moim zdaniem nie tuniguj Ford'a :) Też się 'zajarałem' tym samochodem ale gdy już go zakupiłem, zrobiłem to na prawdę dno... lepiej się jeździ Nissanem ;xxxx ,a tak to polecam Chevroleta 1 :) za 1,8kk.

Opublikowano

benq10r Mógłbyś konkretniej co do silnika, i przekładni? (Doładowanie wezme z zero tuning mods - tam najwiecej % daje do przyśpieszenia). Nwm czy bardziej brać pod prędkość czy przyśpieszenie. (Prowadzenie o wiele podniosą mi zawieszenie, hamulce i opony z attack motorsport)

Edit:// Hmm wpadłem na pomysł, skoro juz mam kilka części pod przyśpieszenie i prowadzenie, to: Czy dobrze by było wziąść silnik i przekładnie bardziej pod max predkosc?? (typ Speedsciens)??

Te wypisane statystyki nijak się mają do rzeczywistości. Póki co nikt nie rozgryzł tego jak gra to przelicza ale jedno jest pewne: im więcej części z jednej firmy tym większy bonus dają. Dlatego jak wolisz ZTM do turbo to do silnika i skrzyni też włóż od nich. Ja osobiście nie mam porównania bo mam same Ultra Speedsciens., a ani jednego od ZTM.

Tak czy siak pamiętaj, że przyspieszenie nigdy zbyt dużo nie wzrasta (max 50 pkt), a prędkość maksymalna 3-4 razy więcej (mam samochód, który zyskał 180 pkt v-max'a). To wszystko oczywiście bez względu na użyte części czy były skierowane ku prędkości czy przyspieszeniu.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...