Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dagger vs eq i moje finanse (POLI) s26

lobezkox141

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chce zrobic sobie dagera i go wyexpic na poli w v2.

Jakie eq musze kupic i skompletowac , majac 36kk i nno?

Czy wyrobie na kupno jakigos eq czy musze sellnac nno?

podajcie mi ceny itemkow ktore musze kupic

s26. solar

Metin2PL:

1. S9 Agronas: Xianger 54lvl OFF Body
  2. S14 Kirian: JestEmN00bEm 42lvl OFF Menthal

Zbieram --

Opublikowano

nie wiem czy dasz radę za to kupić eq a co dopiero wyexpić tego ninje

nie wiem ile kosztuje jelonek pod poli ale marmurki są po min 100k

na eq do pż potrzeba ok 30kk

1363095337-U286162.png
Opublikowano

kolego, tyle to i ja wiem :)

Metin2PL:

Zbieram --

Opublikowano

Nie dokońca rozumiem twoje pytanie:

Jeżeli zaczynasz grac to napweno bedziesz potrzebować podstawowe birzu +9/ z lub bez bonów.

2 podstawową rzeczą jest dobra bron np na 30lv +9

hx6hZ7.jpg

Opublikowano

Co wy macie z tą biżuterią +9 ? przecież branza 2k hp daje więcej niż srebrna/białko +9 a jest o połowę tańsza od takiego białka.

Opublikowano

kup następujące rzeczy:zbroje jak na najniższy lvl z 1,5k / 2k hp , buty 1,5k / 2k hp , srebrną branze+9 , naszyjnik 1,5k / 2k hp , ebony+9 , łuk+9 żeby na start mieć dobry dmg , jelonka później z dobrymi śr +9 , i byle jaki hełm z regen pż

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Po prostu, będzie ci potrzebne eq z PŻ i Regeneracją PŻ, i jakieś dobre noże sr. 25+

Troszkę, mało masz tej kasy a NNO na pewno się by ci przydało...

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

aktualizuje : sellnalem nno i posiadam obecnie 47 kk w kasie.

3xUP

Nie dokońca rozumiem twoje pytanie:

Jeżeli zaczynasz grac to napweno bedziesz potrzebować podstawowe birzu +9/ z lub bez bonów.

2 podstawową rzeczą jest dobra bron np na 30lv +9

Kolego , jestem juz ustawiony, szykuje sie do expa na poli w v2 i sie pytam czy za 47 kk wyrobie na eq, jesli tak to jakie musze kupic? Doczytalem sie ze szponki w v2 nie omdlewaja, czyli nno mi juz jest zbedne ;] Slucham waszych propozycji .. jakie mam itemki kupic i ich cena na solarze

Metin2PL:

Zbieram --

Opublikowano

Nie dasz rady zmieścić sie w tej kwocie do expa.. Oczywiście ogarnąć ogarniesz ale nie bedziesz brał spotów na pelerynce.. Musisz kupic jelonka 9 z kd. Śr powyżej 35. Zbroję najlepiej na 26 lub 34 lvl z kd ochylki i speeda no i oczywiście 2k pz. Ebonki +9, branse 2k pz, buty 2k pz, naszyjnik 2k pz, hełm 8 speed atak, albo 30 reg pz. Nie zapomnij o bufie! Pozdrawiam

Opublikowano

Nie dasz rady zmieścić sie w tej kwocie do expa.. Oczywiście ogarnąć ogarniesz ale nie bedziesz brał spotów na pelerynce.. Musisz kupic jelonka 9 z kd. Śr powyżej 35. Zbroję najlepiej na 26 lub 34 lvl z kd ochylki i speeda no i oczywiście 2k pz. Ebonki +9, branse 2k pz, buty 2k pz, naszyjnik 2k pz, hełm 8 speed atak, albo 30 reg pz. Nie zapomnij o bufie! Pozdrawiam

Bardzo dobry plan, ale jeden problem - yangi :) Mam 47 kk i nie marze tutaj o braniu spotow na v2, no moze kiedys;)) Jelonek jest mozliwym itemkiem, ebo tez ;] Albo sobie kupie ebo +8 i wsadze przetopy i kupie bizu 1-1,5k hp, albo kupie ebo +9 i kupie bizu 1k hp... Mam dylemat:) bo kaski mam malo a nie wiem co począc .. Doradzcie ;]

Metin2PL:

Zbieram --

Opublikowano

Ebo+9 20kk,

Srebrna+9 13,-16kk

buty/Wisior 1k hp 5kk

buty/Wisior 1,5k hp 8kk

buty/Wisior 2k hp 10kk-20kk

Marmy od 300-500k

Nie zgadzam sie. Buty 1k za 5kk? nigdy w zyciu. na solarze stawki za takie butki to max 1,4-1,5 kk to samo dotyczy wisiorków

Podjąłem decyzje. Zrobie mix eq 1,5k hp wszedzie + ebo +8 +9 i jelonek 30sr + z KD oraz zbrojke 2k hp z KD speeda +3 +4 lub uchylki +3 +4. pozostaje mi jeszcze jeden dylemat. Postać jest przyszlosciowa. Jak robic builid ? Full WIta dawac czy 2zr 1 wit pod wojny, pvp itd? czy moze jeszcze inny? A skille to pojde zasadzka wirujace szybki truta krycie ;] to klasyk jest albo 3 zrobie szybki zobacze jeszcze ;] ..

Metin2PL:

Zbieram --

Opublikowano

EQ czyli nie wiem hmmm Ebonki i wszystko z bonami na siłę i PŻ.

P.S który masz lv.

Opublikowano

wiec tak zbrojke zrob sobie sam :D kup zwykla na 1 lvl nawet +0 i wsadz 1,5/2 k pz zmiankami ze skrzyn ucznia, z jelonkiem zrob tak samo, kup jakiegos +9 z kd moba +3/4 albo ulepsz sam i srednie wbij 30+, srebrna ebo +9 wisior i buty 1/1.5k pz helm z reg pz i koniecznie musisz miec buffa tak po ok 28/30 % zmiankami tez mozesz wbic w dzwonek 12 inta i bd kosa :D Pamietaj ze na poli nie liczy sie def tylko PZ i atak ;) a tak wogle to na jakim poziomie masz poli ? bo jak ponizej G to nawet nie oplaca ci sie wchodzic do V2.

Jak nie stac cie na itemki z PZ to zakladaj nowe postacie 1 lvl drop skarpetki oddawaj i ze swiatycznych skrzyn drop sobie zmianki i dodania ktorymi wbijesz te hp w butkach i wisiorku ;)

Pozdrawiam Tape.

Piona!

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

UP konkretna wypowiedz wkoncu :) Oplacac to mi sie bedzie, bo nie wspomnialem o nienaruszalnym budzecie ok . 5kk na marmurki ktore skupuje od znajomego po 200k . poli na 1 ptk narazie jest;] .. Cos sie wykombinuje .. ;] dzieki za wypowiedzi i pozdrawiam wszystkich "_"

Metin2PL:

Zbieram --

Opublikowano

Nie zgadzam się ja mam poli na 6 i idę do v2 ale mam 56 marmurów :) . Tak jak upy piszą max hp ile się da rege pz i szybkość ataku też się bardzo przydaję więc też kombinuj ;p .

Opublikowano

Po to żeby sie upewnić i zeby wiedziec wiedziec ;]

Trzeba skarpety dropac ;]

Metin2PL:

Zbieram --

Opublikowano

Jak masz poli na 1 pkt to troche srednio oplacalne bo krotki czas trwania marmurka ( 10 min z tego co pamietam ) musisz w takim razie zapopatrzyc sie w duzy zapas marmurow, nie znam cen na s.26 ale jak mowisz ze od kolegi po 200k to chyba dobra cena :D kup w ch***j i lec expic :D

Z fartem, piona!

jeszcze takie male pytanie, w jakim krolestwie grasz na solarze ? moze i ja bym zagral :D

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...