Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Garry's Mod się nie włącza (Steam)

bob11121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Mam problem, Wczoraj gralem w Garrys Moda i normalnie smigalo, dzisiaj odpalam i pisze ''Preparing to launch Garrys Mod'' po czym odrazu po 2 sekundach to znika, Pisze mi na liscie znajomych ''In Game Garrys Mod'' lecz gra sie nie odpala po 10sek nagle pisze ze jestem tylko Online (Nie w grze) a w bibliotece (Garrys mod - Synchronizing) po czym nic sie nie dzieje.

Przepraszam za ortografie jestem z norwegi i mam norweski system :)

Bobiii11121.png

Bobiii11121

GG: 37216563

http://www.mpcforum....i-do-minefield/

Opublikowano

Ekhm. Jest taki folder Addons i tam masz wszelakie addony. Wystarczy usunąć folder z danym addonem. Bezpośrednio z gry tego nie usuniesz. Usuń folder Addons który jest w Steam > steamapps> nazwa profilu > garrysmod > garrysmod > addons. Usuń folder addons, uruchom ponownie steama i powiedz jak tera jest.

Opublikowano

No to wszystko wiadomo. Counter Strike jest na silniku Source tak samo Gmod. Dla oszczędności Gmod korzysta z plików Counter Strike i dlatego on pobiera tylko to co usunął, czyli usunął tylko pliki samego Gmoda. Rozumiesz? Zrób reinstalla Gmoda.

Opublikowano

Masz w Bibliotece taką grę która zwie się Garry's Mod. Klikasz na nią prawym przyciskiem myszki i naciskasz "usuń zawartość lokalną". Gdy gra się usunie zainstaluj grę Garry's Mod.

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...