Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Kupno] Słuchawki do 90 zł

toomo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, potrzebuję dobrych słuchawek, głównie do słuchania muzyki. Cena maksymalna to 90 zł.

Z góry dziękuję za odpowiedzi.

18706.png

5454.jpg

8648.jpg

34777.png

24156.jpg

Max 5 linijek

Opublikowano

Creative Fatal1ty HS-800 są przeznaczone dla graczy ale muzyki też da sie posłuchać i wcale źle nie grają wiem bo sam je mam.

Cena ok: 95zł

6789550154.png

Opublikowano

Sennheiser HD201. Dobra jakość dźwięku, można dopasować (regulacja) odpowiednio jak kto ma dużą/małą głowę. Spisują się całkiem dobrze w grach, jakże i w muzyce. Chwalę je sobie ja, a nawet moja mama bo lubi czasem posłuchać na nich muzyki.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Sennheiser HD201 w tej cenie chyba będą najlepsze - dobra jakość dźwięku, zależnie od wielkości głowy można sobie ustawić... bardzo wygodne, siedzę w nich po parę godzin dziennie i ani uszy się nie pocą ani nie bolą ani nic, jedynym minusem w tych słuchawkach może być dla ciebie brak regulacji głośności ale osobiście przyzwyczaiłem się do tego w max. 2-3dni

Co do Creative Fatality - podobno strasznie się pocą uszy i są niewygodne, szumy w mikrofonie masakryczne, mój kolega to ma i nie do zniesienia są te szumy w mikro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...