Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Cabal Eu bląd gg i nie tylko

kingmw2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z gameguardem z plikami erl, taki wyskakuje komunikat, czytalem na wielu forach o usuwaniu folderu gameguarda, ale gdy to zrobię lub nawet nie to restarcie komputera gdy wlaczam gre wyskakuje blad, cabalmain.exe file not found or coorupt cos w tym stylu.. mam system windows xp sp2, aktualnie nawet zaktualizowany do sp3 to tez nie pomoglo, moze cos poradzicie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@SickDoctor Trochę mnie to denerwuje jak ktoś wbija w temat nie mając najmniejszego pojęcia o problemie, więc nie pierdol o formatach.

@Top

Miałem tak ostatnio. pobierz grę od nowa. Zainstaluj ją i wgraj 4 najnowsze patche RĘCZNIE robiąc po kolei wszystko co tutaj pisze:

http://forum.cabalonline.com/showthread.php?285898-Manual-Patch-Update-618-626-629-(last-updated-20-12-2012)

Podpowiem, że przy instalacji patchy ręcznie musisz otworzyć każdy bin win rarem. Jeśli będziesz potrzebował nadal pomocy pisz na moje gg: 12107037.

Pozdrowienia.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...