Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] KUPNO KBOTA

Killer1918

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie też moglbys kupic 2x20zl psc , gdyby tylko ivan był online i by mi dał ressselera to niema problemu , bo od 2 dni go kurwa gdzie wcielo i nikomu nawet na resselers.darkorbit nie odpisuje ... przynajmniej mi.

@ed. dorbra juz jest , do wieczora/jutra powinno byc ok

Opublikowano

Czy któryś z panów daje jakąś gwarancję, że nie przytnie, bo byłbym chętny na kupno w przyszłym tygodniu?

Opublikowano

Czy któryś z panów daje jakąś gwarancję, że nie przytnie, bo byłbym chętny na kupno w przyszłym tygodniu?

Myślę iż gwarancję możesz zawsze sprawdzić tutaj : http://kbotik.com/Dealers.html , choc nie zawsze sie to pokrywa.

Opublikowano

To Pukacz mówisz 2x20 PaySafe ? Jeśli dalej tak będzie to zgłoszę się po świętach, albo najpóźniej w pierwszym tygodniu nowego roku, A tymczasem życzę Wesołych Świąt ;)

//edit

A tak w zasadzie to chyba lepiej odłożyć kase i kupić sobie GG może? Od razu bym mial na wrota...

Opublikowano

Hmm łatwo mozna wywnioskowac iz Dj_Halina i Dj_Ferynand to albo spokrewnione osoby albo najprawdopodobniej to te same osoby.

A co do tematu polecam pukacza szybka odpisuje w sprawie jakich kolwiek problemów(jesli oczywiscie jest na gg) no i sie stara co jest bardzo waznym elementem

Opublikowano

To Pukacz mówisz 2x20 PaySafe ? Jeśli dalej tak będzie to zgłoszę się po świętach, albo najpóźniej w pierwszym tygodniu nowego roku, A tymczasem życzę Wesołych Świąt ;)

//edit

A tak w zasadzie to chyba lepiej odłożyć kase i kupić sobie GG może? Od razu bym mial na wrota...

Kbot GG jest przydatny jak masz kosa albo osa i zbierasz palkę bo szczerze zanim teraz z bocenia na "normalnych" mapach zlożysz wrota to troszkę minie, chyba, że pakujesz urkę w galaxy

beznazwy1jfkopia.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...