Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Postać

Spluer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

jestem nowym graczem S&F. Zauważyłem, że biorąc pojedynek z graczami, niektórzy mają po 6tyś hp. W wytrzymałości mają niewiele, tylko 90-100pkt. Skąd oni tyle pkt. życia mają?

Ps, niektórzy mają tylko 9lvle.

Opublikowano

Ty zapewne jestes magiem, wojownik ma bardzo duzo hp przy malej wytrzymalosci a mag strasznie malo, ale za to duzo bije. Zwiadowca ma srednie obrazenia i srednie hp, dlatego do gry polecam Ci zwiadowce

Opublikowano

Nie będę zmieniać już z klasy MAGA na ZWIADOWCE. Mam już ponad 13lvl, więc nie będzie mi się znów chciało zdobywać doświadczenia. ; P

Macie jakieś wskazówki co do gry Magiem?

Opublikowano

Pakuj int, wytrzymalosc i szczescie. Najbardziej w int, troche mniej w wytrzymalosc i jeszcze mniej w szczescie, ale tak zeby bylo ok 30%, pozniej gdy bedziesz mial itemy z lochow to bedziesz mial napewno wiecej szczescia =)

Opublikowano

Pewnie dają na wytrzymałość :) zloto i srebro ;p

82774953444492862445.jpg

Zapraszam do gildi ProSzlachta --->Shake & Fidqet s19

Mój nick w grze --> stanek1797

Opublikowano

13 lvl to 2 dni roboty. Więc jak chcesz to zmieniaj klasę. Co do topicu: jesteś magiem = mocne uderzenie mało życia Zwiadowca = Wypośrodkowane życie i uderzenie, Wojownik = Dużo życia, małe uderzenia.

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Każda profesja jest dobra.. sam gram magiem na s2.. lecz od jakiegos czasu na nowym swiecie zacząłem gre zwiadowcą.. lepiej mu idzie na lochach przez te uniki.. :)

: )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...