Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tekken 6 czy Heavy Rain?

99KaNaK99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Pooooooomocy!!! Nie wiem na którą grę się zdecydować!!! Heavy Rain czy tekken 6? Gdyby ktoś pytał to nie mam MOVE'a na PS3...POMOCY!

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Move nie jest Ci potrzebny, mam aktualnie HR pożyczoną od kumpla i gram normalnie na padzie, sterowanie jest banalne

HR ma niepowtarzalny filmowy klimat, moje odczucie jest takie, że ja nie gram a oglądam film w którym mogę sterować zachowaniem bohaterów, fabuła gry jest bardzo klimatyczna i dość smutna, w tej grze za bardzo nie ma co liczyć na wesołe momenty, w grze sterujesz kilkoma postaciami które odgrywają znaczące role w całej zawartej historii, grę zdecydowanie polecam.

Tekken to już zupełnie inne klimaty i czysta nawalanka, sam musisz wiedzieć w co wolisz pograć, myślę że Tekken starczy Ci na dłużej więc na początek kup sobie HR a jak przejdziesz to sprzedaj i kup Tekkena

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Ja jako że nawalanek nie lubię to wybrałbym Heavy Raina. Pobrałem sobie demo i muszę w końcu go odpalić, warto go kupić też tego powodu że zagrasz w niego jedynie na PS3.

fs_overall.png

Opublikowano

HR mozesz przejść na kilka sposobów bardzo ciekawy klimat osoba która przy tobie siedzi i spogląda jak grasz powinna się czuć jak na filmie.

logo1.png
Opublikowano

Dzięki za wszystkie odpowiedźi .Wybrałem Heavy Rain'a ;) DO ZAMKNIĘCIA

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...