Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Film z reklamami SM.

qwertywinxp123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.!

Od dawna próbowałem wypełniać te reklamy z metina, 300 sm dziennie.. jednak mam problem. najwięcej sm leci za reklamy z wymaganimi sponsora(bezpłatne).

Otóz zwracam się do Was z prośba. mógłby ktoś nagrać film pokazujący wypełnianie takich reklam.? lub opisze wszystko krok po kroku dokładnie jak dla dziecka. licze na odpowiedź

@

Jeśli zły temat prosze o przeniesienie

Opublikowano

http://www.mpcforum....-smocze-monety/

Zajrzyj :)

@up

Nie o to chodzi. to to umiem robić problem tkwi w reklamach "aby smocze monety znalazły się na koncie musisz spełniać wymagania sponsora[bezpłatne]) nie umiem ich wypelniac a są najlepsze. nie wiem jakie kryteria spełniają wymagania sponsora, w tym szukam pomocy

Mój błąd.

@

prosze o dodanie przed tematem "Pytanie/Prośba"

W tym dziale nie ma prefixów.

Opublikowano

@up

Nie o to chodzi. to to umiem robić problem tkwi w reklamach "aby smocze monety znalazły się na koncie musisz spełniać wymagania sponsora[bezpłatne]) nie umiem ich wypelniac a są najlepsze. nie wiem jakie kryteria spełniają wymagania sponsora, w tym szukam pomocy

Opublikowano

Wymagania sponsora? Już tłumacze.

Sponsorzy raz dziennie zmiejania wymagania. Czyli czasami szukają bogatego meżczyzny w wieku 35lat, czasami 21 bezrobotnego który studiuję itp.

Trzeba trafiać w dane, tyle...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...