Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

internet z Cyfrowego Polsatu

Kamdaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, powie mi ktoś czemu mi pobiera przy necie 28.8mb/s, z cyfrowego polsatu, po 150kb/s czasami na kilka sekund dochodzi do 400-500, ale to rzadkość, a jak chcę zagrać w cs-a to mi ping do 1000 nawet wchodzi?

Opublikowano

A co ty chciałeś niski ping przy takiej częstotliwości? Dzwoń do nich ale z góry ci powiem że zwalą na pogodę i odległość, ja na twoim miejscu poszukałbym czegoś u lokalnego dostawcy

Opublikowano

cyfrowy polsat mam u nich neta nie narzekam 4gb ściąga w 45min prędkość wysyłania 100kb ale mieszkam w centrum... radziłbym ci zmienić neta bo jak przekroczysz limit to dopłacasz za dodatkowe mb,gb i ci rachunek za 300 zł może przyjść na ile masz umowę jak na 10 mies + to na razie nie zmieniaj

Opublikowano

cyfrowy polsat mam u nich neta nie narzekam 4gb ściąga w 45min prędkość wysyłania 100kb ale mieszkam w centrum... radziłbym ci zmienić neta bo jak przekroczysz limit to dopłacasz za dodatkowe mb,gb i ci rachunek za 300 zł może przyjść na ile masz umowę jak na 10 mies + to na razie nie zmieniaj

jeszcze mam 7dni testowych wiec wszystko jeszcze moge odwolac.

Opublikowano

Aero2 to darmowy internet jest.

Chyba ci się przyśnił cyfrowy polast.

Wez lepiej wyjdz i zamknij drzwi

roflcopter.gif

Opublikowano

Internet mobilny to nie jest internet do zabawy.

ZACZNIJCIE KURWA CZYTAĆ OPINIE ALBO UŻYWAĆ SEARCHA DEBILE.

Trolling is a art.

Opublikowano

Lepiej zrezygnuj z tego internetu bo to jest syf przereklamowany jak vanisch oxi action

W Warszawie nie osiaga nawet połowy predkosci tych 150mb/s

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...