Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Kupno] Komputer z budżetem 2500 zł

Seba0855

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Przecież sam upierałeś się przy GTX660 u mnie na PW??? GTX660 jest dobry w mniejszych rozdz. bez tych AA itd.

@TrueFatih

Źle Ci napisałem chyba, to jest tanie, bo karta jest referent, a chłodzenie chyba nie. Kurde pomieszało mi się, bo teraz widziałem HD7870 za 800 zł na stronie skąpiec chyba, a GTX660 za 700 zł. Albo karty tanieją albo ja zaczynam wariować.

PMK3yt4.png

Opublikowano

@up

Przecież sam upierałeś się przy GTX660 u mnie na PW??? GTX660 jest dobry w mniejszych rozdz. bez tych AA itd.

@TrueFatih

Źle Ci napisałem chyba, to jest tanie, bo karta jest referent, a chłodzenie chyba nie. Kurde pomieszało mi się, bo teraz widziałem HD7870 za 800 zł na stronie skąpiec chyba, a GTX660 za 700 zł. Albo karty tanieją albo ja zaczynam wariować.

Nie na odwrót ja byłem za 7850 ty za 660 xD

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Zdecydowałem się na kupowanie tych części komputerowych:

http://www.morele.ne...ry/info/FlgVPr/

Dziękuję za wszystkie propozycje. Ostatni mój problem to znalezienie sklepu komputerowego w pobliżu Katowic, w którym kupię te części,

Zamów na morele innej opcji nie ma.

W jakimś lokalnym sklepie wyjdzie cie to z 200zł drożej albo i więcej

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...