Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

S26-Yangi

Baggios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, teraz mozna kupowac yangi i sprzedawac je w grze, i mam pytanie ile jest warte 100sm na s26?

Opublikowano

mam pytanie ile jest warte 100sm na s26?

Tyle co kosztuje w IS więc to 36.90zł jak byś kupował/a w sklepie metina (dwa sms'y)

Pomogłem? Postaw: "✔ Lubie To"

Opublikowano

Tyle co kosztuje w IS więc to 36.90zł jak byś kupował/a w sklepie metina (dwa sms'y)

ale mi chodzi ile ja dostane yangów za 100sm

Opublikowano

"mozna kupowac yangi i sprzedawac je w grze, i mam pytanie ile jest warte 100sm na s26? "

100 Sm /28 Złoty gdzieś ;p

Co do kupna yang przez allegro nie polecam,

gwarantowany banik ;f

Zle napisalem, ile dostane yangow jak sprzedam 100sm w grze, teraz sa takie zetony z sm

Opublikowano

za ten zwój do smów dostaniesz ok 25kk a widziałem nawet oferty na forum po 35kk :)

PS ale tych zwojów teraz nie ma w IS :(

UP i UP2 nie odzywajcie się jak nie macie pojęcia...

1363095337-U286162.png
Opublikowano

za ten zwój do smów dostaniesz ok 25kk a widziałem nawet oferty na forum po 35kk :)

PS ale tych zwojów teraz nie ma w IS :(

UP i UP2 nie odzywajcie się jak nie macie pojęcia...

czyli już nieda się wystawić sm w schopku? czy wprowadzili coś innego?

a jak niemożna, to co mogę kupić w IS i sellnać na s26 żeby zarobić troszkę na start? do 40zł

Opublikowano

czyli już nieda się wystawić sm w schopku? czy wprowadzili coś innego?

a jak niemożna, to co mogę kupić w IS i sellnać na s26 żeby zarobić troszkę na start? do 40zł

Nie tyle że nie można tylko po prostu wycofali te zwoje z ISa i mają kiedyś je przywrócić na specjalną okazję

Możesz je jedynie zdobyć z loterii tomboli która jest teraz :D

Jak masz już kasę na telefonie to sprzedawaj fryzury na zamówienie :D

Te z absami podobno trochę są warte a jak nie to sprzedaj skrzynie z petem (chyba jeszcze są) a jak nie to za te 40zł kup sobie yangi na allegro bo dostaniesz za to 50kk

Wyjątkowa oferta na święta: Kupony na Smocze Monety są ponownie dostępne w naszym Sklepie! Kupony o wartości 50,100,500 czy 1000 SM. Zapraszamy do naszego Sklepu od soboty 22 grudnia do 28 grudnia. W ciągu tygodnia znajdziecie różne oferty na kupony.

Znalazłem na forum :D

1363095337-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...