Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] m2bob na priv :)

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

M2BOB nie działa na prywatnych serwerach.

Expbot jest wbudowany w kamermod'zie:

http://metin2mod.tk/ml2010sf.html

Bywalec
Opublikowano

Dobra dziekuje wam bardzo kazdemu : ) A moze polecacie jakiegos exp bota (jesli wogle istnieje) oprocz tego od kamera ? Chodzi zeby dzialal mi na kliencie :)

No to masz tego w multihack'u:

http://metin2mod.tk/multihack.html

Opublikowano

Okej dzieki sprobuje i napisze czy dziala mi czy nie :)) a i jeszcze jedno nie zwiazne z tematem ale zapytam , Co mozna zrobic zeby nie logalo jesli mam wgranego waithacka bo tak zostawie bota na 10 min i log. Czy wogle sie da cos zrobic :) , i ostatnie czy da sie cos zrobic z tym czarnym ekranem w kamermodzie, bo wiem ze to nei tylko u mnie sie dzieje, bo dodalem serwer do moda i jak sie doda serwer to praktycznie zawsze mam ten czarny ekran. Pozniej ciezko wejsc na serwer , czasem 15 min sie loguje na 1 postac a czasem za 1 razem.

A ten multihack jest lepszy od tego wbudowanego w kamermoda ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Bywalec
Opublikowano

Każdego kicka, u każdego pojawia się czarny ekran. Zależy to od parametrów komputera, szybkości Internetu.

Lepszy jest wbudowany w kamermod'a.

Bywalec
Opublikowano

Czyli lepszego od tego wbudowanego nie ma tak ?

ten cheat także posiada automatyczną blokadę hs tak ?

Tak.

Opublikowano

Jeszcze zapytam czy wiesz jak mozna zrobic jakas `maszyne` do expa ? Bo na waithacku na koniu daje rade spota wziasc na siebie , a jak na expbocie w kamermodzie wezme grupke bo jak klikam spota to pada :( Wali po tej jednej grupce ale exp idzie jak krew z nosa ale przynajmniej nie loga tak czesto. Polecasz cos ?

Dodam ze mam waithacka z duzym zasiegiem to dzieki powiekszonemu zasiegu moze kickach czesciej tak ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Bywalec
Opublikowano

Jeszcze zapytam czy wiesz jak mozna zrobic jakas `maszyne` do expa ? Bo na waithacku na koniu daje rade spota wziasc na siebie , a jak na expbocie w kamermodzie wezme grupke bo jak klikam spota to pada :( Wali po tej jednej grupce ale exp idzie jak krew z nosa ale przynajmniej nie loga tak czesto. Polecasz cos ?

Dodam ze mam waithacka z duzym zasiegiem to dzieki powiekszonemu zasiegu moze kickach czesciej tak ?

Sprawdź to:

http://www.mpcforum.pl/topic/786816-tut-superman-mod-v20/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...