Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spis Hacków, Botów Bugów do gry Metin2.

kwalczyk121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wie ktoś jakie ściągnąć sterowniki na grafikę 3D do Metina bo mam nowo sformatowany komp

Zajebiście dużo pracy ale fajne

Lubie tosty z serem i ketchupem

Opublikowano

Ten multihack dziala na balanti?

Powinien działać.

moze mi ktos powiedziec co to jest exp donator?

Cheat który automatycznie oddaje exp'a na gildie.

Opublikowano

a gdzie tu jest expbot? bo koles chcial expbota na pla i mu dales ta stronke a na multihacku nie dziala na pl

Opublikowano

A ma ktoś może i mógłby zapodać działającego dmg hacka z blokiem mobów pod koniem na imetina ale na tą nową wersję startera v4 , żeby działał

czaszka.gif

Largo – Asylum

Antaris.pl

Opublikowano

Temat jest otwarty tylko po to by zgłaszać Sugestie/Błędy.

Każdy post, który nie ma nic wspólnego z tematem będzie nagradzany.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Więc może zgłoszę błąd. DMG Hack x6 na bronie prawdopodobnie przestał działać. Używałem go trochę i działał bardzo dobrze. Ostatnio po włączeniu gry zostałem wywalony i otrzymałem komunikat- DETECT_GAME_HACK. Ponowne przeinstalowanie gry i ściągnięcie jej od nowa oraz przeskanowanie kompa antvirusem nic nie pomogło. Jeśli ktoś wie co mogło się stać to proszę o pomoc. POZDRAWIAM

ps. mogę spodziewać się bana?

//Nie

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/791106-downloaddamage-hack-by-vito-v30-na-serwery-2012/#entry5798136

Proszę o dodanie do DMG.

Opublikowano

Hacki i Boty psują całą zabawę z gry. Nie wiem po co ludzie je tworzą :/

Zamieniaj zdobyte punkty na RP i nie tylko! Zarejestruj się z mojego linku i pomóż mi zdobyć kilka punktów  :) Link: http://dogry.pl/r/28783912

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...