Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Rozłanczanie internetu

JakubV2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.Od miesiąca rozłancza mi internet na 10 sekund jak gram w gry np OiM.Lecz jak np gram w MineCraft to już mniej (rzadko).

Kiedyś mi tak się nie działa ale teraz bardzo często.

Mam internet w Neostradzie.Używam opcji bez przewodowej.Razem z bratem mamy internet na spółkę (6 MB)kreślam że to mi się kiedyś nie działa ale z czasem robiło się to coraz częściej.

Brat ma internet przez kabel (z liveboxa podpięty do kompa) a ja bez przewodowy (taki pendrive biały (nie znam nazwy)).Jak można temu zaradzić? Bo jak jestem na necie,ts 3 to mnie nie rozłancza.A jak włanczam np gre OiM to mnie rozłączy a na ts 3 nie (przez rozłączenie 10 sek nikogo nie słyszę.Prosze o POMOC !

Sorka za ort.Mam dyslekcje

mca.png
Opublikowano

problem z napięciami usb?

spróbuj podłączyć do innego usb

btw PPM > Sprawdź pisownię lub używaj słownika ..

@robem racja, tym bardziej że minecraft nie uczy ortografii ;)

Hejo

Opublikowano

przeglądarki mają wbudowane słowniki ortograficzne, to ze masz wadę nie znaczy że możesz się nią zasłaniać skoro możesz pisać po polsku

wada pisania z błędami to DYSORTOGRAFIA, zdecyduj sie na co jesteś w końcu chory

jak wyżej, problemy z zasilaniem na USB albo psujący się WIFI , podłącz kablem i sprawdź czy przerywa tak samo jak na wifi

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...