Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mh 5.0

Scaniu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Dziś napotkał mnie mały problemik, a minowicie chodzi mi o Winodwsa 7 64x i MultiHack 5.0 . Czy mógłby mi ktoś pomóc go uruchomić, napiszę jeszcze że na Windowsie XP 32x na tym kompie smigał nieźle, ale jak zainstalowałem siódemkę coś jest nie tak, chodzi mi tylko MH 4.3 by Banjo i Marcopolo. Przydałby mi się MH 5.0, ponieważ jest tam świetna funkcja (autopickup). Oczywiście za każdy pomocny post leci piąteczka.

ZAWSZE I WSZĘDZIE!...

334ec2ac2414d36f.jpg

METIN2 PL

Opublikowano

co ty win 7 ma fremworka bzdura

ehh masz x64

bo ja mam 7 ultimate ful x32 i mi mh5.0 hula bez problemu moze jako admin sproboj?

737307192.png
Admin Cienia
Opublikowano

Żeby na Viście/W7 cokolwiek działało w plikach o rozszerzeniu .exe ustawiamy zgodność z windows xp sp2 oraz zaznaczamy opcje uruchamiania jako administrator, potem zastosuj i działa.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

No bo wiecie ja mam 64 bity, ale MH 5.0 mi sie włacza jednak, że kiedy chcę włączyć np. speed atack albo speed move to mi sie włącza na 0 a po chwili sie metin wyłącza, tzn. wyskakuje błąd z samymi pytajnikami i jest tylko OK kiedy wcisne wylacza sie metin.

a chciałem jeszcze dodać ze to tak z każdą funkcją tego MH jest

ZAWSZE I WSZĘDZIE!...

334ec2ac2414d36f.jpg

METIN2 PL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...