Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pad pod PC

MrBananovy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem sobie dziś PADA Czarnego bezprzewodowego i tym urządzenie pod PC . Podłączam wszystko instaluje sie sterownik od windowsa pozniej instaluje jeszcze z płyty ktora tam była . Restartuje komp i ok . wlaczam pada i swieci to kułko na srodku na padzie na zielono i nie wiem o co kaman , Wtedy to urzadzenie tez swieci , nie mam xboxa ale pisal ze jak sie kliknie ztyłu na padzie to wtedy cos wyszukuje , tak samo na tym urzadzeniu jak przytrzymasz to zaczyna migać jak pad . Jednakże nic sie nie dzieje i po 30 sec zaczyta znowu swiecic caly czas . Nigdy nie bawilem sie xbox ani padami wiec nie wiem jak to skonfigorować . A na internecie sa jakies pirackie programy i ustawienia . Sry za orto , pozdrawiam .

1e448722.png

Opublikowano

Naciśnij przycisk synchronizacji na padzie (z tyłu, na prawo od górnego lewego przycisku), trzymaj go przez 2 sekundy i wtedy naciśnij przycisk na wireless receiverze, powinno wyszukać go.

fs_overall.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...