Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

multi banowanie

Luq4327

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema czy jak ktoś założy powiedzmy 5 kont na jednym kompie ale na RÓŻNE maile i na jednym będzie jechać na fb a na pozostałych grać normalnie to jak na jednym dostanie bana to ten ban leci na wszystkie konta ? Bo mi się wydaje że tak nie jest że ban leci tylko na te konta gdzie się wykroczyło regulamin a nie na wszystkie bo nawet kiedyś był taki temat na forum metina chyba i czytałem o tym więc jak to jest ? Bo kolega mówi że ban leci na wszystkie konta i już sam nie wiem .

xxx

Bywalec
Opublikowano

Mogą Ci wszystkie konta zbanować po IP, jako powiązanie tych regulaminowych kont, z tymi drugimi.

Opublikowano

Mogą Ci wszystkie konta zbanować po IP, jako powiązanie tych regulaminowych kont, z tymi drugimi.

A jak moje konto założę na moim kopie a drugie na laptopie ale tym samym necie to nic się nie stanie ?

xxx

Bywalec
Opublikowano

A jak moje konto założę na moim kopie a drugie na laptopie ale tym samym necie to nic się nie stanie ?

IP będzie takie same, w większości sytuacjach zależy to od Internetu, nie od urządzenia.

Opublikowano

IP będzie takie same, w większości sytuacjach zależy to od Internetu, nie od urządzenia.

Własnie o to mi chodziło (ip kompa i neta)

xxx

Opublikowano

Po IP banuja tylko w bardzo wyjatkowych sytuacjach ( czasy chinskich farmbotow walili im po IP i blokowali tez IP Aol'a ) a tak to dostaniesz bana tylko na konta z jednego e-maila, ewentualnie jezeli przekladales drop/eq miedzy botem a glownym kontem ( ale to tez mala szansa, jednak warto tego unikac)

Piona!

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Nie ma banow na IP. Stosowali je bardzo rzadko. Konta moga powiązać ktore handlują ze soba, sa na ten sam e-mail, podobne loginy

co do podobnych loginow, to sie nie zgodze.. a reszta ok.

Osobiscie mam jednoczesnie odpalonych 6 fishbotow, zalogowany sklepik i glowna postac... Malze/perly wyrzucam fishbotami na ziemie i podnosze glowna postacia, nigdy handel. Fb dostały bana, glowna postac i sklepik gram normalnie i tak w kółko...

Opublikowano

ZA fb nie zbanuja ci kont wszystkich, chyba ze bys przekladal itemki, to wtedy jest duza szansa. Jak bedziesz na 1 lowil a na innych gral normalnie, to ci nie zbanuja :)

Opublikowano

@UP , ale to pisał na początku że banują po wszystkich kontach z tym samym ip , jeżeli na dwóch innych kompach to obydwa mają inne ip , na jedym odpalasz fb , potem jak chcesz poprzekłać itemy to wywalasz na ziemie a z drugiego innego kompa podnosisz :P

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...