Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Napój warty 2 zł za 10k?

asada

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://allegro.pl/zbyszko-3-cytryny-zajumany-z-wigilii-w-radomiu-i2885860521.html#tabsAnchor

Cała akcja jest tak popularna że już napierdalają miliony takich aukcji, myślę że typek dobrze pomyślał i z beki cos zarobi. Te 10k licytuje 2 kolesi myślę że już trollują, albo wyjebane mają na hajs

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

no chyba że trolluja, jak ktoś w to uwierzy to kurwa pozdro, pójde do sklepu kupie za 2 zeta i mi uwieżycie że zajebałem ?

2cql8d2.png
Opublikowano

trollujesz czy jestes głupi? "uwierzy" jak już.

Wszyscy wiedzą że to nie jest ta przecież to normalne. Gościu beke sobie zrobil ludzie tez to dla beki licytują

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

To na chuj zakładasz temat ? mamy się zachwycać ?

ja pierdole, to są pogaduszki typie. jesteś takim debilem? informuje ludzi żeby sobie o tym pogadać. Coś Ci się nie podoba to wypierdalaj do szkoly bo kurwa mierny z Ciebie hejter

Opublikowano

no chyba że trolluja, jak ktoś w to uwierzy to kurwa pozdro, pójde do sklepu kupie za 2 zeta i mi uwieżycie że zajebałem ?

trollujesz czy jestes głupi? "uwierzy" jak już.

Wszyscy wiedzą że to nie jest ta przecież to normalne. Gościu beke sobie zrobil ludzie tez to dla beki licytują

chciałem podyskutować ... ; <

2cql8d2.png
Opublikowano

Możesz już zmienić nazwę tematu na "Napój warty 2 zł za 500k?". Wątpię, że ktoś tyle zapłaci za zbyszka...

Opublikowano

Pewnie Regulaminu nie czytali ;D BO jak wylicytuje ktoś to musi to kupic, jak nie to po sądzie można się włóczyć ;)

Sprzedający może nawet sądownie domagać się wykonania umowy, bo sprzedaż przedmiotu na allegro to nic innego, jak zawarcie umowy, z której trzeba się wywiązać.

fs_pc.png

Opublikowano

Ktoś będzie milonerem xD

Opublikowano

Kumpel mu pewnie podbija jakiś inny typek też podbija bo myśli że to zabawa, a potem autor aukcji go dojebie w sądzie ;d

Opublikowano

up

Dokładnie ;).

Podbiło kilku kumpli to ktoś z neta pomyślał "licytacja dla jaj" i licytuje, a nie wie o tym że jak się wylicytuje to musisz to kupić. Jak sprzedający postawi temu co to kupił sprawę w sądzie to ją wygra ;). Nieznajomość regulaminu przez niektórych użytkowników allegro boli ;)

fs_pc.png

Opublikowano

Ja niechce nic mówić, ale sprzedawca będzie musiał coś tam zapłacić od sprzedaży przedmiotu :D

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Ja niechce nic mówić, ale sprzedawca będzie musiał coś tam zapłacić od sprzedaży przedmiotu :D

Tak, ale to od razu idzie przy przelewie bodajże, ale nie wiem dokładnie. Więc jeżeli otrzymia kase to dopiero leci % do allegro

Opublikowano

Allegro to poważna strona i nie dadzą się robić w chuja;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...