Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fraps- Mały problem

PowerIsHere

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ; )

Mam do was proste pytanie czy to normalne że Fraps nagrywany filmik przez 30 min podzielił na jakieś 15 części gdzie każda trwa od 1 do 3 minut ? Jeśli nie to jak to zmienić?

Opublikowano

Ktos madrze kiedys powiedzial: "Fraps to najwiekszy kal do nagrywania".

Zżera procesor, RAM, tnie filmy, robi gigantyczne pliki- jest po prostu przereklamowany. Ja uzywam Bandicama i ten programik:

-Nagrywa 6x mniejsze pliki

-Masz 10 formatow i rozmiarow do wyboru, albo mozesz samemu dostosowac, i to wszystko- nawet pasmo stereo!

-Fraps demo urywa nagrywanie po 2 minutach, Bandicamka demo- po 10 minutach

-Bdcam nie zzera RAMu- uzywa generalnie procesora

-Bandicamem nagrasz KAŻDE OKNO NA JAKIE KLIKNIESZ- we frapsie tylko gry..

Bdcam jest dla mnie znacznie lepszym programem, szczerze ci go polecam zamiast frapsa (bo tego ucinania plikow NIE DA SIE ZMIENIC, SAM MIALEM FRAPS!) i mysle nawet nad kupnem full wersji- tworcy odwalili kawal dobrej roboty!

To tyle z mej strony.

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

up

Pisze o innym programie gdyz na ten oficjalnie blad nic nie poradisz :/ sam to mialem i wkurzajace jest. Spruboj przeinstalowac frapsa/zmienic lokalizacje nagrywanego pliczku/zmienic na small-size czy half-size jakosc.. i chyba tyle mozna zrobic :/

I jeszcze raz polecam ci bandikamkę!

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Wiem, że MSI jest najlepszym programem ale coś mi niestety nie działa....

Mam pytanie skoro już o tym mówisz...

Czy byłbyś w stanie jakoś na GG czy coś udzielić mi pomocy w sprawie tego MSI lub Frapsa?

Gość daronianek
Opublikowano

Nie wiem dlaczego, każdy tak nisko ceni Camtasia Studio, który zawiera bardzo dobry Recorder nie zżerający aż takich ilości procesora. Nagrywasz w wysokiej jakości, a potem łatwo możesz przerobić na formaty do obróbki filmów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...