Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakieś dobre słuchawki ?

JokerMr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka poszukuje jakiś dobrych słuchawek do 150 zł z miare dobrymi basami jakieś propozycje ?

mihcio15.png

Opublikowano

Kolejny wielki fan Creative - skończcie z tym. Jest normalny design, ale za pół roku będziecie je reklamować, bo jest w nich wadliwe złącze, które się przepala. :-)

Polecam, któreś ze Steelseries albo Sennheiser, ale to wszystko zależy do czego będą one służyć.

Opublikowano

SL HD699 lub SL 330

a wyższa półka to Sennheiser HD 380 PRO

chodzi mi do słuchania muzyki z mp3-ki

mihcio15.png

Opublikowano

Z MP3? O człowieku. :D To nawet nie próbuj tych, które przystosowane są do gier czy ogólnie do komputera, bo pożałujesz. Co byś powiedział na słuchawki douszne (takie malutkie).

Bywalec
Opublikowano

Jeśli chodzi o słuchawki do MP3, to polecam te:

http://allegro.pl/sluchawki-samsung-s5620-s8500-wave-i9000-galaxy-s3-i2865559549.html

Opublikowano

Creative Fatality

@2Down Wiszą mi posty... Ja mam Fatalitki, biegam sobie z nimi po mieście jeśli mam ochotę. Dlaczego nie?

Opublikowano

Creative Fatality

Jprdl, kto daje takim ludziom moda...

Creative Fatal1ty są do komputera, chyba nie będzie koleś biegał z mikrofonem po mieście.

Nie ma to jak nabić posta ;d

@top

Polecam również Philips SHP 2700

@

Ja tam bym nigdzie się nie pokazał w takich słuchawkach.

pewdiepie fan :3

Opublikowano

Jprdl, kto daje takim ludziom moda...

Creative Fatal1ty są do komputera, chyba nie będzie koleś biegał z mikrofonem po mieście.

Nie ma to jak nabić posta ;d

@top

Polecam również Philips SHP 2700

hahahah nie rozśmieszaj mnie chłopie creative fata1ty mają odpinany mikrofon :) i jak pisał któryś up ja te słuchawki mam od ok. roku i nic się z nimi nie dzieje uszy się grzeją ale po ok. 2 godzinach użytkowania

Opublikowano

Z MP3? O człowieku. :D To nawet nie próbuj tych, które przystosowane są do gier czy ogólnie do komputera, bo pożałujesz. Co byś powiedział na słuchawki douszne (takie malutkie).

douszne mam skullcandy j,i.b :P chodzi mi o dobre nauszne

mihcio15.png

Opublikowano

sttelseries siberia v2, ale te za 150 zł jakieś podejrzane są

sttelseries siberia v2, ale te za 150 zł jakieś podejrzane są

Wiesz gdzie możesz sobie ten chłam wsadzić? Nie dokończę z szacunku. Już bym wolał te fatalitki, miałem siberie v2 chłam niesamowity, po miesiącu sprzedałem. Nie polecam.

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Z Chińskiego xD 25 złoty, napierdala mikro jak kosiara, a słuchawki dobrze dają ;) Uszy tylko bolą hrr..ale dobre jest ;) Masz kolorystyke taką też dla pedałuf (czyt, różowy//jak by byli zainteresowani) a jak nie to w biedronce ogarnij cuś ;))

1358504244-U713459.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...