Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Mpc Klan

Arturo7235

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

(stary temat z klanem okazał się klapą... jedni mówia że to nie klan by byl itp ....)

Może stworzymy oficjalny lub troche mniej ...

Klan mpc w bfh

Wymogi :

ts (kanał moge wykombinować

:)

mikrofon oczywiście

Oraz minimum 1x28-30 (Można przyjać mniejsze lv-e ale nie bedą one uczystniczyły w clan-warach

^^

Co wy nato piście swoje opinie na ten temat !!!

59739_01_08_11_12_17_41.jpg
Opublikowano

Jak dla mnie genialny pomysł, tak jak pomysł w team'em w NFS ale:

- do stworzenia klanu "sygnowanego" MPC musisz otrzymać zgodę Moderatorów/Administratorów

- nie jest to takie hop-siup, przyda się zawsze jakaś organizacja, eliminacje by się dostać itp.

Osobiście nie wziąłbym udziału bo nie mam odpowiedniego lvl'u, za rzadko gram. Poza tym aktualnie bez przygotowania możesz założyć co najwyżej grupę (która na bank istnieje i to nie jedna). Ale oczywiście życzę wam jak najlepiej, może wypali, wtedy z chęcią spróbuję swoich sił jeśli będę spełniał wymagania ;).

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Tak jak powiedział Pan UP, do stworzenia klanu potrzebujesz zgodę moderatora działu lub rangi wyższej. Oczywiście musi być jeszcze odpowiedzialna osoba, która będzie się tym zajmowała.

Jak dla mnie średni pomysł. No chyba, że znajdzie się jakiś aktywny użytkownik, który będzie miał chęci, aby się tym zająć. Ja rzadko gram w BFH, a Xamizo raczej nie ma czasu na zajmowanie się klanem.

Więc, jeżeli znajdzie się takowy użytkownik, to nie ma problemu.

Opublikowano

Jesli będzie to klan, to z chęcią dołączę. Stworz ts-a najpierw, a serw do ogarnięcia w bliskiej przyszłosci ;)

Czaka chodzi o osobę, ktora zajmie się organizacją serwa,ts i cw itd?

Opublikowano

MPC SQUAD, komunikator głosowy najważniejszy :] Jesli arturo potrafisz stworzyc serwer ts to zrob, a z chęcią będę korzystał.

Opublikowano

Wg mnie to nie wypali. W dziale worlda jest 100% zgranie użytkowników, a tu.? Wszystko musiałby ogarnąć czaka, a to ,,nie jest tak hop-siup". Z Mpc Racing Teamem męcze się od miesiąca, ale jak zkończe to będzie dopięte na ostatni guzik.

Trzeba mieć trailer, subforum, zgrany team, komunikację it. Powodzenia..

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Dodajcie mnie na skypa (zainteresowani) ogarniemy wszystko :) !!!!! Nazwa skypa : "Arturo7235"

Liczy sie tylko dobra zabawa.

Ts-a załatwie spokojnie

Server nwm zobacze może sie złożymy.

*Jak chodzi o zgode może da mi sie udać załatwić.

Ps.Jeżeli Mpc squad nie odpali to można zrobić normalny klan ....(opcja awaryjna)

59739_01_08_11_12_17_41.jpg
Opublikowano

Co prawda grałem sporo czasu w bfh, ale straciłem swoje konto( nie wiem czy robili reset czy tak dawno nie grałem ze skasowali konto), jakbyście potrzebowali ludzi to pw albo najlepiej gg: 9237571. Gram szpiegiem

Opublikowano

Hehehe, cieszy mnie to, że macie takowe ambicje. Pogadam z Xamizo i może coś obmyślimy.

Ja mam dedyka, TS'a i klan będę mógł stworzyć. Ale tak jak mówię to jest do obgadania.

Poinformuje Was jak coś będzie wiadome.

Opublikowano

Czaka się tym zajmie ;) Na razie starczy Wam ten temat do obgadania, w przyszłości może będzie coś więcej, powodzenia! :)

Opublikowano

Jak widać jest pare osób chętnych , ja oczywiście podpisuje się pod ten klan , chętnie bym pograł klanowo. Troche by to ożywiło dział , bo za bardzo nic tu się nie dzieje ostatnio.

883a4c6552b8d08bd8203d21788fd86dee4c2908.png

f85e60776e51e6e4dd19d8a111bbb648db2b4459.png

Opublikowano

Świetna sprawa chętnie bym dołączył. Co do TS'a jest pełno różnych serwerów gdzie można za darmo założyć własny pokój.

21278_23_12_11_6_30_19.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...