Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gordon 1.2.6

replite13

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
niestety to niedziała po uruchomieniu GCA 1.2.6 uruchomieniu CA zalogowaniu sie do gry pod klawiszem insert nic sie nie wyswietla czy ma ktos dobry sposub na to i jak zrobic zeby działał

po pierwsze ja otwieram przez WinRar'a jak wywalisz tan caly plik gordon co jest w srodku to ci nie bedze działac

musi byc cigle w winrar potem jak klikniesz na ta tabele musi sie wyświetlic str gordona i potem odpal c.a

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

Za wstawienie tutaj hacka masz ode mnie 5 ;d , może i głupie jest to , że wszyscy tera będą na nim grać , ale to są konsekwencje publikacji haków , i oczywiście po to są vipy , aby zaspokajać samolubów i zbierać od nich za to pieniądze xD ;d

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Kur*a ja nie wiem oco chodzi wlaczam gordona ca wszystko pieknie i ten chlopek mi biegnie po prawej stronie na dole wszystko gordon jest u gory po lewej tylko ten chlopek nieche mi dobiec (niechce sie zaladowac) oco chodzi ?

A jak juz dobiegnie to wpisuje passy wszystko dobrze i jak jest to conecting to server to sie nie zaladuje oco moze chodzic

kto pomoze dam 5 !

Opublikowano
Haczek działa u mnie pięknie ale zapytam się co to jest Glitcher ??

to samo co ghost mode tylko że na glitcher przenosisz cala postac a nie tylko ducha :P

najlepiej przejdz na glithu w jakas sciane i ghost modem wtedy cie nikt nie zabije ...

glitch (x preess)

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano
od dzis,dnia 12 listopada gordon zostaje zapatchowany ale pewnie sami to juz zauwazyliscie...

sure, szkoda tylko że mi Działa... cóż ...

Opublikowano

a tak w ogole to jak sie go uzywa jak w grze wyskoczy okienko z trzema opcjami? ;>

Bo nie jestem połapany w tych sprawach :D

pomoze mi ktos czy dalej bedziecie pisać durne spamy typu "OK wszystko dziala"

Opublikowano

wszystko działa :P Tnie troszeczkę jeszcze ale to już znacznie mniej niż w xFire

zbyt duża sygna

@Up

Dzięki za nową

Opublikowano

Hmm... Pomógłby ktoś? Otóż: ściągam, wypakowuje, klikam i.... nic ;/ włączam, w CA wkleiłem i włączam i ciągle nic, nie ma okna żadnego, o co chodzi?

Opublikowano

a jak grasz w gre to w leym gornym rogu pisze ci gca 1.2.6? Musisz instalke razem z read me wypakowaci najpierw gca odplic pozniej comabta i czekac az ci sie strona gordona pokaze. innaczej nie pojdzie. Najlepiej zebys mial odrazu otwarta domyślna przegladarke. Ja tak mialem i musze z wlaczanym IE odpalac

c233044541ada6be6df12ff.gif
Opublikowano

ale ja mam inny problem. mam to okienko w lobby z trzema opcjami wybieram np "Misc" i jak to zatwierdzic? czy poprostu nacisnac INSERT to u mnie nie daje rezultatów... Jakiś klawisz? czy cos niewiem prosze o szczegółową wypowiedź temu komu działa ten hack. :[

Pozdro, z góry dzięki!

Opublikowano

prosze was *** ****** nie grajcie na ghost mode oszczecie nam (Polsce) wstydu nie chce zeby polaków ciagle wyzywali od cheaterow jak turków zreszta grajac na ghost mode liczcie sie z tym ze bedziecie zbanowani zrobia ss i na forum nexona i na *** wam to????? to samo z glitchem

Opublikowano

W tym hacku nie ma aimbota a funkcje załącza się strzałkami (w lewo i prawo)

zbyt duża sygna

@Up

Dzięki za nową

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...