Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Środki na srake

Smalt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

puknij Ty się człowieku mocno w głowę

nie dość że możecie narazić nauczycielkę na wizytę w szpitalu to jeszcze kobieta może stać się pośmiewiskiem szkoły, puści jej zwieracz i co? będziesz się cieszył z własnej i kolegów głupoty

tylko pogratulować rodzicom wychowania...

Napisałem że to nie ja doleje tylko koledzy mnie nawet na wigilii nie będzie więc ja w tym udziału nie biorę <_<

w aptece są dostępne krople na przeczyszczenie bez recepty nazwy nie znam bo nie mam ich już.

random.jpg

Opublikowano

Sam wczoraj na wigilii klasowej dałem 4 krople bo mój kolega ukradł ze szpitala o.O no i nauczycielka poszła do kibla i teraz ma urlop 2 tygodniowy płatny przyszła dzisiaj na lekcji nam to powiedzieć i powiedziała, że nam dziękuje za to bardzo i teraz nie musi się z nami męczyć xD

Opublikowano

lol, spierdalaj.zero szacunku do osób dorosłych. ale takie coś mozna wyleczyc (twą chorobę mózgu oczywiscie), nie martw sie :)

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Admin Cienia
Opublikowano

A ty byś chciał mieć przesraną wigilie ? ;) Kup jej maślanke litrową i niech wyłoi jak winiacza, sraka murowana.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Jesteś na tyle niedojrzały, że nawet nie wiesz, że do każdego leku jest dołączona ulotka (Gimbaza czyt. instrukcja obsługi)

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

W ścianę barana walnij. Jak można być takim idiotą, aby komuś kto ma za zadanie Cię wychować w szkole, niszczyć zdrowie. Życzę Ci abyś wlał całą butelkę tego shitu, a potem pomylił szklanki, aby święta spędzić nie z rodziną, a lekarzami w szpitalu.

Kochany daro

Na ulotce powinno być napisane ile kropel itp..

1355767597-U713459.png

Ex-Moderator / Ex-MpcChampion / Ex-Postwriter

Opublikowano

Łyżeczkę, jak wlejesz całe to na bank wyląduje w szpitalu, bo wysra jelita.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...