Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

S26 METIN2 PL

00mbak00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka chciałbym zagrać surką wp posiadam 130kk i Wyzywke+8, FMs+9 sr 29, Butki 1k hp , naszyjnik 1,5k hp,srebrna+6, 10 medali

Codziennie bonuje itemki SKorzane kozaki juz 3 boniki mają i złoty naszyjnik 2 boniki do końca tygodnia powiny być wybonowane ;p

Co dokupić za te 130kk ? Dzika Eq Zostawic ??

Na buffa posiadam dzwon 8 inta.

Opublikowano

Narazie duzo nie wydawaj. Kub ebo 9 brane 1k pz i butki 1,5k pz

potem zbroje na 34 lub 42 +8\9.

Mozesz wierzchowca kupic. Mozna je kupic za ok 20kk na wiele h

Opublikowano

A podkreślam jeszcze ,że u mnie boty (dropy) chodzą 24/6 - drop 1 ->Metki | 5 botów na dropu KK/KZZ

tak tylko nie wiem co kupić DZIKA WILKA czy TYGRYSA B.

:)?

I jaki drugi skill u WP idę tak:

Ostrze>... xD

Bywalec
Opublikowano

Srebrna bransoleta/Ebonitowe Kolczyki +9 to podstawa.

Wszystkie itemy powinny mieć bonusy:

- 2k HP

- 10% Szansa na krytyczne Uderzenie

Opublikowano

kup sobie narazie zbrojke na 18 lvl +9 i mistyka +9 to na luzie powinieneś wbić w czymś takim 61 lvl , a i dokup okrągłą +7

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

A podkreślam jeszcze ,że u mnie boty (dropy) chodzą 24/6 - drop 1 ->Metki | 5 botów na dropu KK/KZZ

tak tylko nie wiem co kupić DZIKA WILKA czy TYGRYSA B.

:)?

I jaki drugi skill u WP idę tak:

Ostrze>... xD

Kup dzika. Posiada bonusy 20 silny przeciwko mobom.

Staty? Ta postac ma służyć tylko do expa?

Jesli tak to ostrze zbroja strach.. Lecz majac nim ten 75lvl na wojny i pvp sie nie nadaje.

Najlepiej pójść czarowane strach wir palec rozpro zbroja.

Nie bedzie sie juz tak łatwo expiło ale tez nie bedzie az tak ciezko z takim eq co ty bedziesz posiadał. Zbroja na m1 daje ok 60 defa.. To nie jest duzo, wiec duzo nie tracisz. Zawsze stosuje ten builid...

Bywalec
Opublikowano

Jeszcze zapytam gdzie najlepiej zarabiać na botach oprócz metków i dropku kk /kzz

Można zawsze ustawić fishbot'y.

Opublikowano

Kup sobie wierzchowca, nie są drogie, a są na kilka/kilkanaście godzin.

Kup także ebony +9 i srebrną +9, bo na PL'u to podstawa.

A ekwipunek najlepiej byś miał 1.5k/2k hp + 10 % na krytyka.

82398773732626369279.png

i haters

Opublikowano

Zostaw sobie. Jak może będzie okazja jakiegoś itemu to sobie go kupisz . Lepiej tedy niż tera na siłe szukać i wszystko wydać.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

A co myślicie o zagraniem daggerem ? Bo własnie kupiłem jelonka+0 sr 48 wsadzilem potwora i kryta+4 i do+9 mam okolo 25 marmów z m2 i 40kk ebo+9 i itemki z hp 1,5k Jak sprzedam ulepszacze z 35kk zrobi się około 80kk CO kupić jak lecieć itp

Opublikowano

A co myślicie o zagraniem daggerem ? Bo własnie kupiłem jelonka+0 sr 48 wsadzilem potwora i kryta+4 i do+9 mam okolo 25 marmów z m2 i 40kk ebo+9 i itemki z hp 1,5k Jak sprzedam ulepszacze z 35kk zrobi się około 80kk CO kupić jak lecieć itp

Skoro masz takie eq, marmurków trochę i kasy to śmiało graj. Dokup jeszcze z 25-30 marmurków, ogarnij buffkę i na 33lvl idź do v2.

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

no właśnie kiedyś miałem daggerem jelonka sr 34 i na s5 wbiłemw 1 tydzien od 35 do 65 xD tylko podajcie mi spób na zarobek daggiem z takim jelonkiem itp.

I lepiej grać w Shinshio/Chunjo/Jinnoo - mało nobków itp bo sklepy i boty i tak mam w jinno a głwoną postać chce tam gdzie mało nobów jest.

Bywalec
Opublikowano

Najmniej noobów - Chunjo.

Tutorial - http://www.mpcforum....najmy-si-bliej/

Jak zarobić:

4.1 Lowienie ryb - bardzo monotonne zajecie, lecz bardzo opłacalne na starych serwerach ze względu na ceny małży i samych pereł. Mniejszy zarobek na nowych serwerach, tutaj najbardziej opłaca sie sprzedawać same małże i farby do włosów.

4.2 Dropienie i sprzedaż dropu - opisane w poradniku, ale sam nadmienię ze jest do dobra metoda zarówno na starych jak i nowych serwerach.

4.3 Metiny - nowe serwery dopiero co powstałe, bardzo mało opłacalny biznes jeżeli chodzi o bicie nisko lvl metinów ze względu na ich brak i bardzo duża ilość graczy czyhających aż jakiś spadnie. Stare serwery są wolne od tego problemu, wysoki lvl nie będę biły metinów w m1 wiec cale miasto jest nasze i dla naszego dropera woja body 5 lvl

4.4 BOSSY - bardzo dobra metoda zarobku na serwerach starych jak i nowych. Jedyny wymóg jaki tu postawie do dobry jelonek +9 ze średnimi 30+ i KD, trochę HP i osobisty buff (najlepiej małżeństwo). W pierwszej kolejności proponuje ubijać słabsze BOSSY, królowa pająków. Po zarobieniu nieco gotówki ulepszamy eq i przechodzimy na coraz lepszych przeciwników - 9ogonow, zjawa (odradzam bicie ognistego króla z powodu możliwości zadania 2-3 krytyków pod rząd i niemożliwości wypotowania sie). Na metodzie tej jesteśmy w stanie zarobić na cale kompletne eq i ku.

Opublikowano

jeśli chodzi o tarcze do expa, nie kupuj nno na szpony, kup 15 blok, lub 12sila

możesz też kupić zbrojkę z hp lub wartością ataku +50 do tego kd uchyłki +3/4

na twoim miejscu kase przeznaczyłbym na ku poli . a na buffa ku dowodzenie .

To znacząco ci pomoże.

Zarobek :

Skoro masz już tego wp :

Wbij 52 - 55

Zrob ostrze, zbrojka,strach .

Bij duzo metkow i bossów.

Ninją możesz zarabiać na bossach i biciu metkow 85 + na poli :)

....włamanie na konto . 30.03.-1.04 . Za obrazy przepraszam !

Opublikowano

Szukam własnie eq;p Tak w świeta kupi się pdka i heja do v2 ; p

Próbuję wybonować zbrojke z 1k hp lub wiecej z 10% do pz ; p + ile zbrojka powinna być ?

Narazie co posiadam:

Marmów 30

Jelonek+9 sr 48 2xkd+4

Buty 1,5k hp

Naszyjnik 1,5k hp

Ebo+9 3x full

Srebna+9 3x full

5-katna+7 bez bonów nie wiem czy jej nie zmienić ale na jaką.

Co jeszcze dokupić?

Oczywiście ide z buffkiem 35lvl Pomoc M1 Blogo M1 i bd czytał codziennie + Dzwon 8 inta i kolce 8 inta.

Bywalec
Opublikowano

Szukam własnie eq;p Tak w świeta kupi się pdka i heja do v2 ; p

Próbuję wybonować zbrojke z 1k hp lub wiecej z 10% do pz ; p + ile zbrojka powinna być ?

Narazie co posiadam:

Marmów 30

Jelonek+9 sr 48 2xkd+4

Buty 1,5k hp

Naszyjnik 1,5k hp

Ebo+9 3x full

Srebna+9 3x full

5-katna+7 bez bonów nie wiem czy jej nie zmienić ale na jaką.

Co jeszcze dokupić?

Oczywiście ide z buffkiem 35lvl Pomoc M1 Blogo M1 i bd czytał codziennie + Dzwon 8 inta i kolce 8 inta.

Zbroja +9 z 2k HP + 10% do PŻ

+ KD +4

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...