Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Opłaca się spear ?

blazej660

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam połowe starej fe z 1 havockiem i 2 lf4, czy opłaca mi się kupić spearhead-a ? Będzie mi on potrzebny tylko do bota w nocy na bitkach, a nie wiem czy go kupić bo czasem zagram i polatam z klanem :) Czy jest on tez troche użyteczny do walki w grupie ?

baner.png

Opublikowano

Mialem sparheada. Pic na wode. pożyteczny jeżeli potrzebujesz pomocy i jak masz PBDO to nie wiem czy jest szansa ale jak zobaczy gracza z innej firmy to może założyć super niewidke. Do bocenia dobry bo mega szybki ale ma większe szanse ucieczki

Reason? (Czemu)

Bo ma więcej HP. takie jest moje odczucie

Opublikowano

Mam połowe starej fe z 1 havockiem i 2 lf4, czy opłaca mi się kupić spearhead-a ? Będzie mi on potrzebny tylko do bota w nocy na bitkach, a nie wiem czy go kupić bo czasem zagram i polatam z klanem :) Czy jest on tez troche użyteczny do walki w grupie ?

Lepiej zainwestuj w vegę. Ten spear to na bocie to pada jak szmata. Zobacz jak ma mało hp.

silvertcsax.gif

Opublikowano

Spear moim zdaniem jest najgorszym designem jakiś Goliath FE podleci 10 sek i już nie ma najlepiej się boci Vegą i tyle

2sgruiim7hp9.png

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Spear moim zdaniem jest najgorszym designem jakiś Goliath FE podleci 10 sek i już nie ma najlepiej się boci Vegą i tyle

Gówno , bo spear to nie jest dres tylko statek.

Po drugie , jak masz pbdo , i zrobisz zeby uzywal umiejetnosci speara to bedzie super statek na skrzyneczki/pallada

Opublikowano

Gówno , bo spear to dres tylko statek.

Po drugie , jak masz pbdo , i zrobisz zeby uzywal umiejetnosci speara to bedzie super statek na skrzyneczki/pallada

to już nie traci niewidzialności po zebraniu czegoś ^^??

1362495952.png
Opublikowano

to już nie traci niewidzialności po zebraniu czegoś ^^??

Nie oto mi chodzi. Np. jak bocisz na bitkach i masz pbdo , podlatuje wróg włączasz super niewidke i wróg se chuja może zrobić bo albo spierdalasz i on cię gubi , albo lecisz dalej a on nie wie gdzie jestes

Opublikowano

już leon lepszy na bocenie bo 2x mocniej rakiety, ma jakby 12 laserów i 2x mocniej osłonki i 3x szybciej mu dronki expią(przydaje się gdy opylasz flaxy na 6lvl)

Opublikowano

już leon lepszy na bocenie bo 2x mocniej rakiety, ma jakby 12 laserów i 2x mocniej osłonki i 3x szybciej mu dronki expią(przydaje się gdy opylasz flaxy na 6lvl)

Ale leon to alienki , a na pvp boxy spear jest spoko. A co do alienów , zgadzam się iż najlepiej mieć leona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...