Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jungler

Poland.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

polecam maokaia easy jungla dobre ganki dzięki W + Q (slow) + ulti które troche w tf robi

Easy jungla ? No raczej nie :D

Twitch / evelyn / jax / blitzcrank (niestety kilka postaci potrzebuje hard pulla )

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Evelynn po blue i wilczkach nie ma już HP... jak chcesz Easy jungle to Fiddle, WW, Nocturn, Amumu i Trundle.

Opublikowano

Ja polecam rammusa , dobre ganki przez (q i e) , biezesz pierw w potem q na koncu e a maksujesz e (taunt na 3 sekundy co sie bardzo przydaje) , rammus moze wycarowac gre ponieważ jest dobrym conterem na ad ale wymaga troche ogarniecia . Jezeli chcesz easy jungle to fidle,xin,WW

Opublikowano

Jungler? Junglować da się wszystkim (Nami nie może chyba tylko).

Najłatwiejszy, jeśli chodzi o sustain jest WW i Nunu (fiddle jest związany z blue).Shaco ze względu na ganki - tym praktycznie nie trzeba umieć junglować, bo tylko gankujesz.

Skarner, Amumu,Alistar, Maokai to Ci z AP.

Jax, Nocturne, Olaf, Nautillus ostatnio Sejuani, Lee Sin. Długo da się wymieniać. Wybierasz najczęściej postać AD, którą umiesz najlepiej grać i jedziesz.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Evelynn po blue i wilczkach nie ma już HP... jak chcesz Easy jungle to Fiddle, WW, Nocturn, Amumu i Trundle.

to ty chyba evellyn bez runek i specjalizacji grasz.spokojnie nia cala jungle ogarniam bez wracania z samymi potkami

Opublikowano

Nunu jest dobrym junglerem, Q hici po 500 i leczy go za 125, a E i R mają wielki DMG i slowa. I do tego speed z W, więc można szybko bufnąć jednocześnie siebie, i kumpla z teamu.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

WW

- Leczy się z hitów (+ zwiększa as i dod. obrażenia magiczne)

- leczenie z q

- ganki z ulti

- wykrywanie przeciwników z low hp + "pogoń" za nimi ( :D) z e

- Att speed z w

(nie wiem czy nie pomyliłem "e" z "w", ale szczegół ;p)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

@up

Nunu może i dobrze jungle czyści, ale ganki ma słabe.

Stun 60% na 3 sekundy, prędkośc ataku i szybkość, zajebiste ulti które spowalnia o połowę... Nie no, chujnia z kapustą i selerem. Nie przeczę, są postacie z lepszymi gankami, ale pisanie że Nunu ma je słabe to nieprawda.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

nie ma lepszego junglra niz WW dzieki skillla i pasywce + na 6 lvl znakomity do gangow jedynie rywalizowac moze z nim diana oraz olaf tak to nikt wiecej jeszcze moze sie amumu tez zalicza ale tak to nikt nie jest lepszy od WW wiec nie ma o czzym dyskutowac

Opublikowano

WW jest najlepszy ^^ po 6 lvl dobre ganki . Nie trzeba nim kupować potek dzięki pasywce i Q wystarczy 1/2 na początku . Jedynym jego minusem jest wolna jungle

QQmor3_eune_92_4_logo.png

Opublikowano

Ja jakoś nigdy nie byłem przekonany do jungli, była dla mnie po prostu nudna i dość dziwna dopóki nie spróbowałem junglować Amumu ! Postać do jungli jest pro ! Szybko robi jungle ganki są najlepsze w grze już tym bardziej po 6 lvlu i na dodatek można nim carrować grę !!! Amumu +dobre itemy=Quadra/Penta

Opublikowano

Jesli grasz amumu to raczej nie chodzi o wbijanie pent czy quadr, ale na pomaganiu. Postac jen z niewielu ktora moze wygrac przegrana gre.

@top

moze Vi da rade ? zobaczymy :)

Opublikowano

jak na razie gram cho gathem i dość dobrze mi idzie w jungli jak i w "pojedynku" ;) Dzięki za pomoc można cls :)

btw myślałem że blitz jest supportem : o

Twitch / evelyn / jax / blitzcrank (niestety kilka postaci potrzebuje hard pulla )

WxLme.png

By. Cristiano

:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...