Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Zarobek na Imetin.pl dla nowych jak i starych graczy

SquidPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze mówiąc to mało... Barona za to nie kupisz,a jest on na 1lvl.Gdyby zarabianie kasy było takie proste na IMetin to nie byłoby dzieci IS...Nie grasz w metina? Czyli skopiowałeś temat,tak?

A wiesz co to znaczy "JUŻ" ? Przeróbcie temat z czytanie ze zrozumieniem ;)

A ja sie głowiłem skąd 90 lvl na iMetin mają tyle kasy o.O

Na twoim lvl nie jestem pewien czy wydropi ale w v1/v2 drop futra yeti + i matowe lody :)

1356027733523041.png

"Ashes to ashes and dust to dust"

Oto nowa historia zwykłego człowieka:

Members====>???====>???====>???

Opublikowano

Dobry sposób na zarobek dla początkujących, ale znalazłem kilka wad w tutorialu, jedna z nich to po pierwsze główne tytuły. Zamiast "Pierwszy Zarobek", lepiej to nazwać "Pierwszy Sposób." Grałem trochę na iMetin i drugi sposób jest faktycznie korzystniejszy, ale pamiętam, że trochę ludzi siedziało przy dropie tych ulepszaczy. Jak to mówią "Gór nie zdobędziesz, ale się dorobisz."

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

to oczywiste, że jak widzisz, że coś się sprzedaje to idziesz to dropić jeśli potrzebujesz yang
na mapach 130/150 leci z 300/600kk co level podczas expienia .. a 150lvl wbija się w 15minut ( i od 150 w górę to 15min+2/3min expienia)

w dodatku za yang co możesz kupić ... hw? bo jakoś bardzo na tym nie da się dorobic

sorry ale żaden z tego tut

@ PS z 149 na 150 w 15min, żeby nie było ^^

Hejo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...