Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Pytania odnośnie gry.

Shiniox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam kilka pytań gdyż mam zamiar w najblizszym czasie nabyć ta grę :D

1. Co myślicie o postaci Guardian ? Do czego się nadaje ?

2.I czy opłaca się chodzić na WvW ? Nawet na małym poziomie ?

3.Jakie są postacie w grze ? Wymieńcie wszystke i napiszcie która najlepiej pełni daną rolę ( Jakiś tank, healer, dps ).

Opublikowano

1.Guardian idealny do grup, dużo buffów obszarowych oraz bardzo wytrzymały.

2.Tak opłaca, za wygraną dostaje się różne rzeczy, od bonusów do zdrowia po bonusy do zbieractwa i craftingu :).

3.Elementalista (Mag, 4 żywioły), Thief (Złodziej, szybki etc.), Guradian (Taki można powiedzieć Tank), Mesmer (Jego klony wkurwiają, idealny do PvP), Warrior (Ten to ma pierdolnięcie), Łowca (Ma tego swojego peta, bije z dystansu ale jak na PvP ktoś do niego podejdzie, to leży bo nikt zwierzaczka nie focusuje. Posiada również pułapki), Inżynier (Ma wieżyczki, używa pistoletów. Gra mi się nim bardzo przyjemnie) oraz Nekromanta (Leczy się za pomocą czarów, przywołuje różne kreatury. Do tego może również zatruwać wrogów).

To chyba tyle jeśli chodzi o Twoje pytania, masz więcej? Wal śmiało.

P.S Do wszystkich ludzi którzy piszą, że "było, pff nie umie szukać, google nie boli". Zostaniecie ukarani warnem w postaci 5%.

Opublikowano

1.Tak są, jest ich pełno. Praktycznie na każdym kroku można je spotkać.

2.Będzie. Jest zapowiedziany duży dodatek, lecz nie wiem kiedy go wprowadzą.

Opublikowano

A czy są jakieś hacki do Guild Wars 2 i jesli tak to czy dużo osób je używa ? Bo gra z takimi osobami nie byłaby chyba przyjemna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...