Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Erom my je dodaliśmy bo mieliśmy czyste pliki niemieckie .. Używaliśmy Jedynie ClientSide od Terenzo by widnialy te kostiumy .. Więc się nie wypowiadaj jak nie grasz

@Dodam, iż do godziny 20:00 trwa Zuo na Pustyni ! [Na całej mapie]

Opublikowano

@Up : Tylko 4FuN to Śmieć .. A ten server będzie pod koniec stycznia stał na Dedyku.

Hahaha.... serwer na Dedyku przy waszym doswiadczeniu Dedyk BuHahahahaha

Opublikowano

pito ? Nad all questami siedziałem parę dni .. Napisz Questa? Czekam do jutra .. Zobaczymy jak się wysilisz . A pliki Terenzo czyste SF . To szajs bo pełno bugów . Spytaj teraz graczy co u nas grają, że nie widać ani 1 buga ...

Opublikowano

Proszę bardzo . Pokaż co "umiesz" czekam bo już mnie tym dużo osób na PW straszyło . A po pewnym czasie na TS jak byli gówno zrobili bo wywalało im Błąd i kompa resetowało. Czekam :]. Grałeś ? Hmm.. Jakoś jest to nie możliwe, może powiesz o której godzinie ? Co ?.. Jesteś żałosny C++ jest do programowania i chyba nie wiesz co tam się robi .. Client jest nasz tak :] Tylko Locale na widzenie broni zbroi i tak dalej nie nasze .. Tak i pliki są czyste .. Spytaj Adek3na, że je sam czyścił. Więc nie wciskaj mi kitu i graczom. Bo widzę, że jak odszedłem z Teamu to próbujesz Hejtować moje i Adek3na wypociny .. A Gówno Wiesz i Gówno Widziałeś ..

Opublikowano

z tym Ekstrahuj odłamki to nie powinno być ekstra chuj ??

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*

Opublikowano

A tak to wogóle to zamiast się opierdalać i nabijać posty to najlepiej róbcie to na pw lub gg

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*

Opublikowano

Na gotowcach ? Questy Autorskie / Game Edytowane ..

Hahahahah @ NieUgryzie mi gadał jak masz game edytowane:).Nie ma to jak graczy wkręcać z tym że ma się swoje Game itp. + Pliki Terenzo:).

Opublikowano

nie polecam, gmow wiecej niz graczy, expi sie monotonnie, syfu leci w chuj, nie idzie kasy podniesc nawet, w m1 ga/gm cie bije na wolnym i nie idize eq wymieszac.. a dajcie spokoj..syf nie serwer. w dodatku lagi na serwerze są.

annyeong! ~

Opublikowano

@up

Popieram, zreszta lvl wbic 99 na hamachi z takimi ratami to pare dni. A wiekszosc serwerow hamachi stoji max do 1 miecha, wiec frajdy z gry nie bendzie zabardzo.

Opublikowano

Serwer Świetny ! Fajnie Się Expi bony idealne przypominające starego dobrego metka . Wyśmienita Administracja mili i uprzejmi gracze .Jednym Słowem Świetny Serwer Polecam

Pzdr.

sygnalf.jpg

Opublikowano

Już pobieram i wbije chyba ze na hamachi Ha nie ma ;[

@Edit Ha jest ale z tego co czytam komenty to ciezko to widze wbije i ocenie ale za prezke +

@Edit2 Nie polecam Team Ogarnięty ale. mało ludzi cięzki exp lipny drop :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...