Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Internet

xAdiXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam internet radiowy (antena na dachu, kabel do kart sieciowej) do nadajnika mam ok. 700m, moze 500. Pingi mam strasznie wysokie. mam internet 2MB/s pingi sa straszne. Mam w planach zmiane, jesli chodzi o neostrade chcialbym zmienic na router ale chyba trzeba miec telefon stacjonarny. Chcialbym was prosic o pomoc, jaki dobry internet moge sobie zalatwic bez telefonu stacjonarnego.

77127829691114164209.jpg
Opublikowano

Jesli nie trzeba, to na jaka siec zmienic internet zeby pograc w cs, haxball (tak wiem nie wymagajace) i ogl. gry przez neta lol itd.

77127829691114164209.jpg
Opublikowano

na adsl trzeba mieć podłączone łącze telefoniczne , telefonu nie albo wykupić dzierżawione droższe nawet od tego z telefonem

dla innych operatorów pewnie mieszka za daleko skoro nie ma żadnych informacji o ich działalności w swojej okolicy . jakby był zainteresowany juz dawno ny pytał o innych operatorów

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Internet Oprocz VECTRY i NETI nie dostepne w miescie a w neostradzie drogo jest bardzo i nie za bardzo mam takie mozliwosci platnicze. ;/

77127829691114164209.jpg
Opublikowano

Czyli Vectra i Netia w mieście są ? Zapytaj się ich meilem/na czacie czy do twojego domu można internet podłączyć (czasem jest problem, a po drugiej stronie ulicy już mogą) i spytaj się też o maksymalną prędkość na twoim łączu (szkoda brać 30 mb jak będzie max 5)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...