Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Sterwoniki do Radeona

PlayerTheBest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,potrzebuję sterowników do karty graficznej i napędu dwd

Karta Graficzna - Radeon 9600 Pro Family (chodzi mi o stery,na których najlepiej chodzą gry)

Napęd dwd-HL-DT -ST DWD-RAN GSA-H50L (po wgraniu new windowsa nie czyta czystych płyt CD)

Nie mam żadnych papierów ani płytek itp.Daje like

Opublikowano

Zależy w jakie gry grasz , bo nie koniecznie najnowszy sterownik będzie najlepszym wyborem . Ja z tą kartą graficzną co ty , ( miałem taką w starym stacjonarnym ) , korzystałem chyba z catalysta 7, albo 8 .

Zostaw lajka ;)

Opublikowano

Zawsze się wgrywa sterowniki do płyty.

nie zawsze trzeba :)

bo do napędu dvd też nie trzeba

a jak everest nie wykryje to raczej inny program też tego nie zrobi

Hejo

Opublikowano

a po co sterowniki, jak ma intela, w miarę stabilne te co w systemie, jak chce to sciagnie ze strony Intela intelowskie INF Update Utility , nieaktualne

w sumie powinien zainstalować sterowniki do płyty bez tego nie czyta płyt w DVD , chyba ze ma kontroler do dysków osobny to sterowniki do kontrolera

dokładniej brak mu sterowników do VIA 4in1, na google znajdzie, trzeba tylko czasem dobrać sobie wersje

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Dobra,rozkręce jutro kompa sprawdzę nazwę płyty głównej postaram się sam znalezc stery do mobo bo akurat jutro mam sporo czasu,jesli nie to napisze tutaj.Napęd zmieniłem na inny ze starego kompa zabrałem i podłączyłem do tego,który używam czyta czyste płyty.Czy po wgraniu sterowników do mobo poprawi się jakośc chodzenia komputera,jest on stary a chcę sobie spokojnie pogram w metka jednak strasznie czasami ścina

Ram -1gb

Karta graficzna Radeon9600 pro family

Procek:Intel 1,7 ghz

Części są w pożadku tylko ten procek dosyć słaby przedtem na drugim komputerze miałem własnie te części ale tam mobo sie zjarało i teraz używam tych częsci tu wszystko jest to samo z wyjątkiem procka tam był 2.0 (sprawdzałem rózne programy game boster itp.Czy instalacja dobrych sterów do karty i mobo cos zmieni>

Opublikowano

jak nie potrafisz czytać co napisałem to sobie czekaj i rozkręcaj , i tak ściągniesz te sterowniki bo niev ma żadnych innych do płyt VIA Apollo

nie nie pograsz bo to zabytek i nic w nim nie polepszysz

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...