Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] Dział MLP

olek222

Co o tym myślicie?  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dobry pomys??

• Tak
      1
    • Nie
      13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, widząc, że na tym forum jest dużo "Bronych" (w tym ja)

Doszedłem do wniosku, że przydałby się nam dział/poddział dla fanów my little pony

Dlaczego?

Moglibyśmy tam rozmawiać o kucach, nie przeszkadzając userom i będąc odizolowanym od Hejterów, którzy nigdy tego nie oglądali, a tylko "GAAY!" i "PEDALSKIE"

Chciałbym uniknąć takich komentarzy, więc pomyślałem, aby zrobić poddział w pogaduszkach

Co o tym myślicie?

shoob.png

Opublikowano

Nie. To forum przede wszystkim o hackach -> grach -> komputerach. Nie o bajkach.

NIE

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Chyba cię kurwa zdrowo popierdoliło.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Anime mi już nie pasuje a co dopiero te poje*ane konie ;x Nigdy... NIE

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

To forum o cheatach?

OK.

Jeżeli tak, to można usunąć kolejno te działy:

-Pogaduszki

-Fanart

-Komputery

-Dobre programy

Zresztą, jeżeli jest anime, to czemu nie mogą być kuce? -.-

@EDIT

Poza tym, sugestie, pogaduszki znajdują się w forum ogólnym, więc tematyka może być dowolna...

shoob.png

Opublikowano

Na NIE. Sam chyba jestem najbardziej znany z zamiłowania do tego serialu ale nie. Czemu? Bo są ludzie, którzy aż się gotują ze złości, gdy widzą, że ktoś lubi to czego oni nie uznają. Nie róbmy im na złość :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

lubię mlp ale nie i tak to nie ma sensu ledwo co udało się namówić administrację na amime a co dopiero mlp

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Beką jest to, że 13-18latki oglądają bajkę w przedziale wiekowym 2-7. Hehe, nie.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...