Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Osolony z herculesow i oslon na 16lvl

solidarnosc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam zamiar ulepszac oslony (15) na 16lvl zeby bylo full na czolgu ale koledzy mowia ze sie nie oplaca mozecie powiedziec ile daje oslon wiecej kiedy bez ulepszonych mam 500tys na konfie . I jeszcze jedno ile dalyby full hercules kiedy na konfie mam 500 ttys oslon daje +

Opublikowano

Każde ulepszenie dronów daje Ci 1% do osłony, jeżeli masz 10 dronów to w sumie masz 10% plus do osłony. Moim zdaniem jak za stały bonus to opłaca sie wydać 100k uri.

Opublikowano

Każde ulepszenie dronów daje Ci 1% do osłony, jeżeli masz 10 dronów to w sumie masz 10% plus do osłony. Moim zdaniem jak za stały bonus to opłaca sie wydać 100k uri.

Ale on pyta o osłony, a nie o drony

card.png
Opublikowano

@UPY

Sory nie doczytalem ale z osłonami powinno byc podobnie tyle że koszt ulepszenie bedzie zależał od ilości osłon.

Opublikowano

Wybacz że troche ot , ale ja jednak stawiał bym na szybką akcje , czyli havoc + lf4 + niewidka. Takie coś + PP + ew. boster potrafi strzaskać byle jaką osłone w strzępy w pare sekund.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...