Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Hacki

masterxx3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I CO POD TYM LINKIEM JEST NIC ;/

// Plagiat strony kamera, z reklamami prywatnych serwerów Metin2.

Pomogłem daj Like

Opublikowano

Gecko napisał na Uc forum tak:

CYTAT

Ghost Recon Online

here some info about GRO and basic weapon hacks, such as unlammo,recoil, and other stuffs...,

do you want to get 100% critical?? set critical1/2 to 100!!wink.gif

as I find new infos Ill post it here smile.gif

all offset are inside AICLASS_PCClient_R.dll, in this dll are stored huge classes with pointers, it controls many game aspects. It has also a class with virtual entries, with pointers to yeti_release.exe functions.

Code:

class CFirstWeapon

{

public:

char _0x0000[1004];

float Recoil; //0x03EC

float RecoilSpeed; //0x03F0

char _0x03F4[140];

float Critical1; //0x0480

float Critical2; //0x0484

char _0x0488[20];

float Zoom1; //0x049C

float Zoom2; //0x04A0

float Zoom3; //0x04A4

float Zoom4; //0x04A8

char _0x04AC[40];

__int32 AmmoClip; //0x04D4

__int32 AmmoNum; //0x04D8

};//Size=0x0738

pointer [AICLASS.dll + 0x68B17C] -> virtual functions

to get NoRecoil:

pWeapon->Recoil = 0;

0x612B5 //Run Recoil

0x612D5

0x612E9

0x66D5D //Shoot Recoil

0x66D7D

0x61170 //Recoil

0x611A2

patch these addys with:

"D9 9E EC 04 00 00"Im using this pointer to get pWeapon, ingame always valid:

Code:

[[[[[AICLASS_PCClient_R.dll+0x717058] +0x88] +0x3B0] +0x128] +0x00]

Last edited by Geecko; 9th May 2012 at 07:44 PM.

a chodzi z tego co wyczytałem o to

a ktoś by zrobił tuta ? pliska?

Opublikowano

nie no juz ta gra schodzi na psy ;/ dzisiaj gosciu miał hacka czy tam moda na nieskonczonosc ammo i no recoli ;/ po prostu biegal po mapce i wszystkich dedal ;/

64l7.png

Opublikowano

Pointery pewnie są już inne (nie działają).

Bartij2 - to jest Twoje zdanie, to że Ci się nie udaje, nie znaczy że możesz pisać takie coś.,No i co, że koleś miał hacka, chcesz mieć też to się naucz podstaw programowania i dobrze Reverse itp i sobie też stworzysz...

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

czlowieku ja jestem pewny ze on mial hacka po prostu wyszedl na srodek mapki i zaczol do wszystkich naparzac i wszyscy padali po kolei nawet sie nie chowal po prostu sobie stal i strzelal

64l7.png

Opublikowano

To są właściwie próby zhackowania GRO .Płatnych czy darmowych hacków nie ma, szybko banują tych co hackują i oczywiście tworzą bazy danych takich hacków .

Ostatnio też były konkursy na stworzenie hacków do tej gry na polecenie Ubisoftu żeby szybko skończyć z tematem hacków w tej grze.

I przy tej grze nie starczą podstawy programowania ci ludzie co hackneli już raz GRO czy więcej razy to starzy i znani hackerzy i raczej nie zanosi się na to że ta gra będzie zbieraniną cheatów .

Ale to pewnie niektórzy wiedzą przynajmniej ci którzy mają jakiekolwiek pojęcie o hackowaniu :)

Czyli moi drodzy jeśli nie potraficie grać bez hacków to lepiej nie grać wcale, jak tylko widzę w GRO polski clan czy też gracza mam ochotę wyjść bo wiem że albo przegram albo nie będę się dobrze bawił :) Nie wiem czemu tak jest ale nienawidzę polaków w tej grze nie tylko za idiotyzm i jak w każdej grze wyzywanie czy kłócenie się ale też za strasznie słabe granie :)

Oczywiście są wyjątki ale większość to kompletna banda idiotów którzy nie potrafią współpracować używać umiejętności razem z teamem i właściwie przejmować punktów...

Trochę offtopu napisałem ale nie mogłem się powstrzymać przed napisaniem tego bo to jest duży problem w GRO i w innych grach w których trzeba polegać nie tylko na swoich umiejętnościach ale i na umiejętnościach teamu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...