Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowości Świąteczne :)

Nygus.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dwie wzmianki.

Dziś to jest 20.12. od godziny 20 bodajże jest 100% więcej yang.

Z paczki mikołaja leci po 5 mikstur pośpiechu. Wiem bo dziś sam to dostałem :P

Opublikowano

Z tych prezetow to kasakra jest 6 razy mi yangi droply i nic innego ;( A co do renifera to już 1 certyfikat droplem ale bez rękawiczki to bardzo trudne ... ;( Musze sobie zakupić z is i tego trochę nadropic na expa w v2. A co do tych zmian to wielkaaaaaa lipa ze bambi tylko na 2h i jeszcze raz na dzień to samo z prezetami moja ocena tego eventow to 4/10. GF teraz psuje stary dawny klimat eventow już chyba zapomnieli znaczenie tego słowa... ;/

Opublikowano

Tak szczerze GF niczego nowego nie wymyślił.

Jedynie co jest zadowalające to te eventy ;d mozna szybko i łatwo sobie dorobić

hx6hZ7.jpg

Opublikowano

Jedyna nowość to choinka i kostiumy. Już lepiej sobie radzą z takimi nowościami na privach niż na globalach :D

25% expa? phi

ktoś i coś

Opublikowano

Jedyna nowość to choinka i kostiumy. Już lepiej sobie radzą z takimi nowościami na privach niż na globalach :D

25% expa? phi

to jest PL a nie prywatny serwer więc 25 % expa jak na pla to dużo ;3 ale i tak masz w 31 grudnia 50% ;d expa więc ;d widzisz;3

1_CellJrTag.png

Opublikowano

Bardzo fajne nowości, szczególnie renifer.

Świetnie, że team PL'a coś robi, może sporo osób powróci do starego dobrego metina :)

Lepiej zaliczać się do niektórych

~ niż do wszystkich.

Opublikowano

Eno.Wreszcie się postarali i dodali coś fajnego.Mi się spodobał ten bambi :D.Fajnie wygląda.Dzięki za informacje :)

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

ja 7-mioma postaciami expiłem od nowa żeby zdobyć skarpetki. Ogólnie stworzenie postaci i drop 5 skarpet to 20-30 min i lvl 7-12 (mi tak wyszło). Ze skarpet otrzymałem: 1 kamień duchowy,100k,20k,2x 10k yang, wzmocnienie przedmiotu, zwój korekcji. Jak dla 3,5 godzin to średni zysk, ale brat 2 razy z rzędu dropnął kamień duchowy. Ja do 6 stycznia tworzę caly czas nowe postacie i dropie skarpetki

Lubie To

fw821y.png
Sygnaturka wykonana przez FailStunt

Opublikowano

Pewnie tylko Ty.

chyba cie coś boli

ja 7-mioma postaciami expiłem od nowa żeby zdobyć skarpetki. Ogólnie stworzenie postaci i drop 5 skarpet to 20-30 min i lvl 7-12 (mi tak wyszło). Ze skarpet otrzymałem: 1 kamień duchowy,100k,20k,2x 10k yang, wzmocnienie przedmiotu, zwój korekcji. Jak dla 3,5 godzin to średni zysk, ale brat 2 razy z rzędu dropnął kamień duchowy. Ja do 6 stycznia tworzę caly czas nowe postacie i dropie skarpetki

dobry sposób ;d

1_CellJrTag.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...