Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie są najlepsze mody do Gothic I, II, II NK?

aray19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Wymieniajcie ;P

Wiem, że do jedynki jest dobra Mroczne tajemnice. Wymieńcie mi jeszcze jakieś i opiszcie pokrótce.

Za odpowiedź like

Dziękuję i pozdrawiam : )

Opublikowano

Chodzi Ci o mody, tak?

Do IINK najlepszy jak dla mnie Er0l's Mod, ale on jest funkcyjny, dla twórców Machinimy, więc innym raczej nie przypadnie.

Guess Who's Back

Opublikowano

Jeśli oczekujesz na mody, to jeszcze poczekasz na konkretne bo...

W tym roku zaprzestano prac nad Czasem Zapłaty, i nie wiadomo czy będą wznowione.

Z kolei Dzieje Khorinis i Złote Wrota, niemal że mają złoty status, co oznacza że któreś z nich w 2013 roku powinno mieć premierę.

Opublikowano

The Dark Saga

http://thedarksaga.cba.pl/download.php

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Deso. Od X czasu oczekuję moda Złote wrota i dzieje khorinis. Myślę jednak, że się nie doczekam. Mam nadzieję, że szybko wyjdą oby dwa mody : (

Opublikowano

Z tego co wiem, bo mam kontakt z obiema ekipami od DK i ZW, to przynajmniej ZW jest bliskie ukończenia.

Co do Dark Saga, to tłumaczenie jest w pracach.

Opublikowano

Znasz przybliżoną datę premiery Złote Wrota.? : )

Bardzo mnie zaciekawiła propozycja Wiśni. Pytanie tylko. Kiedy będzie ukończony w 100% Dark Saga.? :D

Opublikowano

Znasz przybliżoną datę premiery Złote Wrota.? : )

Bardzo mnie zaciekawiła propozycja Wiśni. Pytanie tylko. Kiedy będzie ukończony w 100% Dark Saga.? :D

Z tego co wiem, to już można spokojnie grać, spolszczenie zrobione (zdarzają się niedoróbki). Masz instrukcje na tej stronie co zrobić by grać.

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

dziekówa mistrzu :D

jakieś jeszcze propozycje.? Chodzi bardziej o mody na dłuższy czas te o ponad 40-godzinnej rozgrywce ^^

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Do Gothic 3: Zmierz Bogów możesz pobrać moda pt. Magiczna Siła. Około 5h dodatkowej rozgrywki.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Gothic3 nie wchodzi w grę, chodzi głównie o I,II,II nk

Macie jakieś wieści co do "Złotych wrót" i "Dzieje khorinis" ?

Opublikowano

Zależałoby mi również, na poznaniu wymagań systemowych do moda gothic II Noc Kruka returning, ponieważ nigdzie nie potrafię ich odnaleźć. Niżej link do dyskusji na temat moda..

http://themodders.org/index.php?/forum/471-returning/

Limit like za pomoc : )

Opublikowano

Z tego co wiem, modyfikacje raczej nie podnoszą wymagań systemowych gry ;)

Opublikowano

Nawet te, które dodają wiele nowości .? : )

Również te. Nawet jeśli, to jeżeli działał Ci płynnie Gothic, to po wgraniu moda także będzie.

• 3 tygodnie później...
  • 3 lata później...
Opublikowano

Wygląda na to że GOTHIC powraca, i to w wielkim stylu :P

https://youtu.be/dTKrype5Wss

Liczba 50 PROFESJONALNYCH aktorów robi słuszne wrażenie. Co ciekawsze większość z aktorów podkłada swój głos zupełnie za darmo.

Wśród obsady takie gwiazdy jak choćby Małgorzata Potocka (znana z filmów Andrzeja Wajdy). Twórcy zapowiadają jednak, że największe perełki dubbingu jeszcze nie zostały ujawnione.  W obsadzie są też oczywiście gwiazdy dubbingu Gothica - na czele z Tomaszem 'Xardasem' Marzeckim.

Gdyby ktos chciał dowiedziec sie wiecej:

FACEBOOK dodatku: https://facebook.com/dziejekhorinis/

Oficjalna strona: http://soulfire.worldofgothic.com/

Opublikowano

Gothic I - Edycja rozszerzona modzik dobry.
Gothic II NK - Złote wrota aktualnie oraz dobrze czekać na Dzieje khorinis. 

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzieje khorinis jak powiadam wam będzie epickie z tego co się zapowiada Dubbing pro ludzi ;) a nie jak w złote wrota z łapanki :).

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...