Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny problem

toksaM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie mam taki problem że gdy wcisnę Tab ciągle mi się zmienia kolor a gdy napisze coś na sayu zmienia się na biały ale tylko randze HeadAdmin a innym nie dziwne próbowałem wszystkiego ale na marne posiadam Plugin Group Manger nie chciał bym zmieniać bo więcej ogaru w innych trzeba jak dla mnie

Opublikowano

Chat Menager :) On nie powinien wywalać błędów :)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

a myślisz że go niemam.. czekaj zaraz dam ci liste swoich pluginów

Anti Relog
Auth Me
Auto Save world
Chest Shop
ColoredTablist - to dlatego bo niewiedziałem już jak to zrobić
craftscrips
DisguiseCraft
Essencial
Factions
Funny Head
Group Manger
Iconnomy
Jobs
Lift
Mob Catcher
Multiverse-Core
Multiverse-Portals
nChat był iChat ale mówili że błędy
NoCheatPlus
NoLagg
Other Drops
Plugin Metric
Simple Clans - potem skasuje i tak bo jest Factions
Simple Fly
Startage
World Edi (guard)
ZavAutoMessager

No i co tutaj jest nie tak to ja niewiem

Edit

Zauważyłem że niema tego chat manger ale był skasowałem go bo perrsmison ex dodawałem i on był razem z wszystkim jeśli miałbym go znów dodać jakie pluginy skasować i jak moge to skonfigurowany plik :)

Opublikowano

Nie pomyślałeś, że dwa podobne pluginy o takim samym działaniu się gryzą?

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

To jest dziwne raz mam kolor czerwony potem mi sie zmienia na niebieski potem szary i tak jedzie sobie a gdy napisze cos na sayu to się psuje jak to ja niewiem robi się białe prosze o pomoc

Opublikowano

Usuń już simple clans

Opublikowano

No i co nic sie nie stalo jak wpisze /ctl set groups HeadAdmin 4 to HeadAdmin Pisze na niebiesko i na TAB też mam niebiesko niewiem oco chodzi ale łap plusa za chęci

Opublikowano

Simple Clans? I w czym on miałby coś zmienić?...

Usuń tego ColoredTablist i wgraj za to NameTags:

http://dev.bukkit.org/server-mods/nametags/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...