Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Citadel i banici... (Wyjaśnienie)

#PollyPocket#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miotnę tym jak szatan do tutorialów. Sposób ciekawy jeśli chodzi o wojenki :)

Po co się ubijać w nieskończoność, lepiej wyjść z klanu i nabić przeciwnikowi -mld poważki :)

Pingu dalej gra i ma generała?

// Tom nie ma generała, gra na Niemcy 1, razem z resztą klanu. Z 300 został Chucky tylko i ja.

Anonymous, ah bym zapomniał, 5% spam :<

Opublikowano

Na PL1 już jeden szef plk dostał banite przez takie zabawy. Teraz bocenie będzie bez sensu, bo wszystkie statki wlecą na x-2 :/. Chociaż z drugiej strony ja też mam nieużywaną citadele na vru z 1 lvl'em (konto z bota), to trzeba będzie wyeliminować niektórych graczy, z którymi mam różne zatargi :D

Gra- DarkOrbit

Serwer- PL1

Bot- Tak

Opublikowano

mam nadzieję, że szybko to usuną...

...."a na chuj mi ten kaktus..."

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

mam nadzieję, że szybko to usuną...

...."a na chuj mi ten kaktus..."

Wszyscy mamy taką nadzieje, bo w końcu każdy chce w spokoju bocic.

Gra- DarkOrbit

Serwer- PL1

Bot- Tak

Opublikowano

nie zapominajmy , że takie tricki , ludzie robią , nie tylko z botami, ale i z normalnymi graczami , wiec w związku z tym myślę , że bp prędzej czy pózniej zablokuje używanie tej umki na zaprzyjaznione statki , albo po prostu ją usunie

Opublikowano

Ciebie usunie... BP jest z tego zadowolone bo nie ma jak bocić; skrzynki nic nie leci, alienki poważka na minus :P

pomyśle w ten sposób :

jeśli jakiś gracz dla zabawy zacznie tak zbijać rangę normalnym graczom , a bp , ani nic z tym nie zrobi ,a ni nie zwróci poważki , to taki gracz który po pewnym czasie będzie miał - 1 mld poważki , raczej ani nie wyda 100 tys. złotych na wrota , żeby to odrobić , ani nie będzie też bić alienów z obawy przed zwiększeniem straty i taki gracz po prostu odejdzie z gry , a jeśli coś takiego zrobi 70 % graczy , to uwierz , że bp wcale się nie ucieszy , tylko zacznie liczyć straty i zamykac serwery - bo nie będą opłacalne

Opublikowano

pomyśle w ten sposób :

jeśli jakiś gracz dla zabawy zacznie tak zbijać rangę normalnym graczom , a bp , ani nic z tym nie zrobi ,a ni nie zwróci poważki , to taki gracz który po pewnym czasie będzie miał - 1 mld poważki , raczej ani nie wyda 100 tys. złotych na wrota , żeby to odrobić , ani nie będzie też bić alienów z obawy przed zwiększeniem straty i taki gracz po prostu odejdzie z gry , a jeśli coś takiego zrobi 70 % graczy , to uwierz , że bp wcale się nie ucieszy , tylko zacznie liczyć straty i zamykac serwery - bo nie będą opłacalne

Wszystko zrozumiałem i przemyślałem i to co piszesz jest logiczne ale powiedz, kiedy BP zachowało choć troszkę logiki w swoich działaniach? No kiedy?

Na dobranoc powiem Ci, że znajdzie się patent na bot-userów na x-2, pewnych rzeczy na x-2 nie da się robić ale pewne tak, w połączeniu z citadel hmm .... mniam ;)

raz, dwa, trzy dziś banitą będziesz TY!!

card.png
Opublikowano

@ karramba12 nie koniecznie, jak ja bym ogarnął że mam powage na minus, właczyłbym misje nie do odrzucenia i odrobił to w kilka godzin, a bocić bym nie bocił póki nie wyjdzie jakiś fix w ibocie.

scootadash_signature_by_dmtbrony-d4ioxia.png

Opublikowano

@ karramba12 nie koniecznie, jak ja bym ogarnął że mam powage na minus, właczyłbym misje nie do odrzucenia i odrobił to w kilka godzin, a bocić bym nie bocił póki nie wyjdzie jakiś fix w ibocie.

To spróbuj odrobić -555mln w kilka godzin, powodzenia

Widzę, że przez mój temat powstał mały zamęt, proszę o zamknięcie

card.png
Opublikowano

To spróbuj odrobić -555mln w kilka godzin, powodzenia

ja właśnie w 13 minut odrobiłem 15 mln rangi , jeszcze tylko 400 mln :) do rana będzie na 100 %

no tak , a potem co ? poleciał bys sobie bić jakieś tam kubiki , czy nawet statki i tu znowu masz taką sytuację , a jak nie mineły jeszcze te 24 godziny to masz znowu baardzo dużo powagi na - i znów banitę , tylko , że z jeśli dobrze pamiętam z 2 razy większą stratą i tak się można bawić w kółko

Opublikowano

#Cls, na życzenie.

Widzę, że przez mój temat powstał mały zamęt, proszę o zamknięcie

Sposób działa, i pewnie będzie działać długo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...