Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trudna sztuka Expienia postaci.

Baggios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zapewne zawsze chciałeś wyexpić swoją postać w metinie, ale jakoś ci to nieszło, jeżeli jesteś taką osobą ten poradnik jest własnie dla ciebie.(Poradnik został napisany z nudów)

1. Na początku musimy zdobyć jakąś broń, która umożliwi nam zabicie przykładowego dzikiego psa. W tym celu udamy się do handlarza bronią.

post-312703-0-49446300-1355853901.jpg

2. Mam nadzieje że dojście do tego pana nie sprawiło wam problemu. Teraz musimy kliknąć na niego prawym przyciskiem myszy, po czym wyskoczy nam okienko sklepowe.

post-312703-0-32020700-1355854223.png

3. Przyszła pora na kupienie jakiejś, broni jeżeli chcemy kupić broń, klikamy na nią prawym przyciskiem. Broń zostanie dodana automatycznie do ekwipunku.

4.Przyszła pora ubrać się w nasz miecz, żeby to zrobić klikamy na niego prawym przyciskiem myszy. Ja ubrałem sejmitar +6

post-312703-0-87802600-1355854467.png

5. Mamy miecz ale co dalej? musimy udać się na najbliższe miejsce z potworami, u mnie to będą dzikie psy.

post-312703-0-81857400-1355854652.png

6. Jesteśmy już na miejscu, ale co dalej? Musimy zaatakować naszą ofiarę podchodząc do niej i klikając spacje.

post-312703-0-25651500-1355854830.png

7. Zabiliśmy naszą ofiare, wyleciały nam z niej takie dziwne zółte kulki[post-312703-0-16527000-1355855006.png], jest to doświadczenie.

8. Jeżeli chcesz sprawdzić ile % doświadczenia uzbierałeś, możesz to zrobić, nakierowując myszkę na te kulki.

post-312703-0-00642400-1355855140.png

Dziękuje za przeczytanie poradnika ;D

By Baggio nie kopiować

Opublikowano

hahah,to tut w formie żartu,tak? jeśli ktoś zdołał zarejestrować się na tej stronie,to raczej wie jak najechać myszką na pieska :)

srup tut jag sciongnońć medka iks de

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

Ja.... a w ostatnim poradniku śmiałem się że wyjdzie poradnik jak bić moby a tu proszę haha. A tak na serio to chyba każdy wie ;p więc trochę bezsensu ten poradnik..

Opublikowano

Czy to sie kus do czegos przyda ?? Teraz zrob poradnik jak ulepszac itemy u kowal moze ??

Opublikowano

napisz jeszcze poradnik jak metka właczyc bo ludzie nie ogarniaja.. a przy okazji jak go wyłaczyc. no i jak włączyć swoj komputer.. to wtedy like poleci.

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Myślę, ze bylo duzo takich poradników, ten jest kompletnie dla zielonych.

Każdy powinien to wiedzieć. Każdy, znający się chociaż troszeczke na grach MMO.

| nie rozmawiaj z hejterami. banuj ich. | KLIK | GRAFIKA | TEKSTY |

Opublikowano
8. Jeżeli chcesz sprawdzić ile % doświadczenia uzbierałeś, możesz to zrobić, nakierowując myszkę na te kulki.

Na te żółte kulki co latają za mną gdy zabiję moba ?

fs_pc.png

• 1 rok później...
Opublikowano

TUT bez sensu, kazdy umie czytać a wszystko jest napisane na samym starcie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...