Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mikrofon, potrzebna doświadczona osoba!

GhostPlayer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, zastanawiam się nad kupnem dobrego mikrofonu i potrzebuje pomocy osoby ktora się na tym zna. Nie wiem jaki mikrofon wybrać, rozważam te propozycje:

-Blue yeti

-MXC USB 007

- (?)

Który z nich jest lepszy, moze polecacie inne mikrofony, pod względem technicznym jak i użytkowym. Wynagrodzę like'ami.

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Blue Yeti kosztuje 600-700 zl a MXL 900 więc chciałbym wiedzieć, jaka jest różnica. A wiecie moze jakiego mikrofonu używa CTSG ?

Opublikowano

CTSG używa Samson G-Track, ja również posiadam ten mikrofon. Dobrze nagrywa wokal i bezproblemowo można założyć na niego skarpetkę jako pop filter :D

Opublikowano

Blue Yeti o wiele lepszy, mikrofon mxc usb jest wporzadku ale nie uwazam go za najlepszego (wole blue yeti) i sam je mam i bd. polecam

Pomogłem? W ramach podziękowania kliknij "Lubie To" obok mojego postu.

Aktualnie gram na Ravia.eu

Szukam kolegi z mikrofonem na serwerze Ravia.eu w wieku 15-20 żebyśmy mogli rozmawiac, pomagać sobię w grze.

Opublikowano

Powiedz do czego ten mikrofon, do nagrywek letsów, do rap kawałków?

Opublikowano

Mikrofon do nagrywania na yt let's playów ;) Chciałbym by mikrofon albo dawał naturalny głos albo troszkę niższy i głośny, radiowy dzwięk.

Opublikowano

Mikrofon do nagrywania na yt let's playów ;) Chciałbym by mikrofon albo dawał naturalny głos albo troszkę niższy i głośny, radiowy dzwięk.

a no to mxl990 odpada

Opublikowano

Up czyli co polecasz? Bo chce dzisiaj zamówić. Jak to jest z tym Blue Yeti, nigdzie nie mogę go znaleźć, w Polsce chyba nie da się go dostać.

Opublikowano

Up czyli co polecasz? Bo chce dzisiaj zamówić. Jak to jest z tym Blue Yeti, nigdzie nie mogę go znaleźć, w Polsce chyba nie da się go dostać.

Tutaj masz http://www.ceneo.pl/...CFYpY3god3icAaw

Ale jak dla mnie to marnowanie pieniędzy na mikrofon do tego czego by tobie służył .Nie wydaje ci się że 100 zł na sam mikrofon wystarczy ? :)

Ci powiem że tutaj masz fajny mikrofonik

http://allegro.pl/mxl-ac-404-usb-mikrofon-konferencyjny-sklep-wa-wa-i2852001028.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...